09Rabiaa35 Yeni dogum yapicam ve bebeğime ne kadar kıyafet alicam bilmiyorum başkaları al bazıları alma ne yapicam yardım Ben trendyol yada 101 geliyor beyaz zibin kıyafet aliyorum ama tulum olsun eşofman olsun almam lazım mı yardım edin
twofruits 09Rabiaa35 yenidoğan döneminde üzerini sık değiştirmek zorunda kalabilirsiniz yani 5 tane zıbını 3-4 alt üst takım 5 tane patikli tulum bir kaç yelek olsa yeterli çok çabuk büyüyorlar 1 yaşında oğlum var 3 kilo doğdu ilk aldığım kıyafetler en fazla üç ay giydi giymedikleri bile vardı öyle söyleyim
09Rabiaa35 twofruits anladim tesekkur ederim bende doldurup tasircaktim dolabı al al diyen oldu birde burun cekme aparatı hemen lazım oluyor mu
twofruits 09Rabiaa35 evet elinizin altında bulunsun burun aspiratörü kış dönemine denk gelecekse doğumunuz kombili ise eviniz nem derecesini ayarlamak zor oluyor nem ölçer termometre alın takip edersiniz kolay olur sizin için xioami nin küçük bir termometresi var nem ölçer bir arada kullanışlı bir ürün elinizde mevcut değilse ona da bakabilirsiniz