Kızlar aileniz dışındakilere hamileliğinizi ne zaman söylediniz? Arkadaşlarımla hemen paylaşmak istiyorum ama kalp atışını duymadan da söylemek doğru gelmiyor. 5haftalığim daha ve 8. Haftaya da çok var. Sanki arkadaşlarıma söylememek ayıp oluyır gibi geliyor. Ama sanki söylersem nazar değer gibi geliyor. Kararsız kaldım
Kimlere ne zaman söylediniz?
Kalp atışını duyduktan sonra şöyle herkese ben öyle yaptım aileme bile 🙂)
- Düzenlendi
Ben ogrenir ogrenmez aile arkadas herkese soyledim niye nazar deysin bi tek cocuk bizde yok sonucta 😀 dua edin allahin izniyle hic bisey olmaz
Haticeyildiz sadece bizde yokta kem gözlü çok canım 😉
Anneme anneler gününde söyledim eşim yanimdaydi
Damla________ çok heyecanlı
Bizde ilk ailelerimize sonra yakın akrabalarımıza komşu vs söyledik. Sosyal medyadan arkadaslarımıza da cinsiyetimiz belli olunca paylaşıcam inş😍
CansuHakanDabakan sağlıkla şnşallah
Minigim bende aileme soyledim hemde ilk ogrendigimde cok yakin arkadaslarimda biliyor ama çoğunluk olarak sülale bilmiyor mesela 9. Haftama girdim çok şükür ama sosyal medyaya paylaşmaya elim gitmiyor 1 ay sonra paylaşmayı düşünüyorum allah nasip ederse cinsiyet belli olursa napalm canım hakkımızda hayırlısı allahım hepimizi nazarlardan saklasin sağlıkla bebeklerimizi kulaklarımıza alalimmm insallahhh 🙏
Minigim evet
Minigim Amin🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mercimekveannesi Aynen insan biraz Zaman geçsin istiyor korkuyor, kem gözlerden korusun bebeklerimizi☺🙏🏻
CansuHakanDabakan amin canım benim🤗🙏
Minigim ben 3.ay bitimine kadar söylemedim kimseye 🤷♀️ Gebelikte her zaman dikkat edilmesi lazım ama hani ilk 3ay tehlikeli riskli diyorlar ya o yüzden o zamanların geçmesini bekledim 🙏
Minigim ben ögrendim hemen söyledim çünkü sürekli kusuyordum günde 10 kez falan . Calısıyordum iş yerindeki herkes öğrendi . Gece gündüz evde yine kustugum için böğürme seslerim bütün APARTMANI sardı o yüzden herkes hemen öğrendi . Elimde olsa hemen söylemezdim .
Nursem neden iyi degılmıs saklamak 😊