• Kimlere ne zaman söylediniz?

Kızlar aileniz dışındakilere hamileliğinizi ne zaman söylediniz? Arkadaşlarımla hemen paylaşmak istiyorum ama kalp atışını duymadan da söylemek doğru gelmiyor. 5haftalığim daha ve 8. Haftaya da çok var. Sanki arkadaşlarıma söylememek ayıp oluyır gibi geliyor. Ama sanki söylersem nazar değer gibi geliyor. Kararsız kaldım

Minigim canım ben 2 aya kadar saklamıştım. Annemler anneannemler çok kızmıştı. Onlar biliyordu ama bebiş var mı diyen birine yok mok deme. Geçmişte iyi değil derlermiş. Bende çok direnmiştim nazar değer diye ama sonradan iyi değil denilince söylemeye başladık

Nursem canım valla iyi dayanmışsın ben bugün kan sonucumu aldım değerlerim normal olması gerektiği gibi
      Hemen bikaç arkadaşımla paylaşasım geliyor ama azıcık daha sabredeceğim. Ay şu kalbi bi atsaydı

Minigim bende eşimle ailelerimizden çok uzakta yaşıyoruz. İnan çok zor dayanmıştım ama arkadaşımın gebeliği kötü sonuçlanmıştı ve hemen söylemişti. Ondan çok etkilenmiştim. Nazardan korktuğum için en azından kalp sesini duyduktan sonra başladım söylemeye canım

Minigim herkese anında söyledi eşim büyük bi kutlama bile yaptı saklamanın bi gereği yok herşeyi veren Allah sadece dua etmemiz yeterli bizim❤

Kalp atışını duyduktan sonra şöyle herkese ben öyle yaptım aileme bile 🙂)

Bizde ilk ailelerimize sonra yakın akrabalarımıza komşu vs söyledik. Sosyal medyadan arkadaslarımıza da cinsiyetimiz belli olunca paylaşıcam inş😍

Minigim bende aileme soyledim hemde ilk ogrendigimde cok yakin arkadaslarimda biliyor ama çoğunluk olarak sülale bilmiyor mesela 9. Haftama girdim çok şükür ama sosyal medyaya paylaşmaya elim gitmiyor 1 ay sonra paylaşmayı düşünüyorum allah nasip ederse cinsiyet belli olursa napalm canım hakkımızda hayırlısı allahım hepimizi nazarlardan saklasin sağlıkla bebeklerimizi kulaklarımıza alalimmm insallahhh 🙏

Minigim ben 3.ay bitimine kadar söylemedim kimseye 🤷‍♀️ Gebelikte her zaman dikkat edilmesi lazım ama hani ilk 3ay tehlikeli riskli diyorlar ya o yüzden o zamanların geçmesini bekledim 🙏

Minigim ben ögrendim hemen söyledim çünkü sürekli kusuyordum günde 10 kez falan . Calısıyordum iş yerindeki herkes öğrendi . Gece gündüz evde yine kustugum için böğürme seslerim bütün APARTMANI sardı o yüzden herkes hemen öğrendi . Elimde olsa hemen söylemezdim .