bendiyebiriii Zezeeee ben de çok anlamam ama nedense bana da kız gibi hissettirdi. Sağlıklı olsun inşallah🎈
Zeynepben Zezeeee direk söylüyorum erkek çünkü bizimde kafa yapısı böyleydi internetten bakmiatim kızların daha yuvarlak erkeklerin daha farkli oluyirdu aynı böyleydi
Zezeeee Zeynepben ya gerçektenmi ben hep kız hissettim doktorumda kız gibi dedi ama göbek bağı üzerine düşmüşde olabilir dedi o yüzden sonraki gidişimde oyrenicem🥺
Mlke95 Hunal ayy ben de 12 haftada ikili taramaya gideceğim… yani iki hafta sonra erken değilm mi cinsiyet için? 🌺🌺içime de kız doğuyor… hamilelik haberini alınca hep kız kıyafetlerine bakıyorum sanki erkek olma ihtimali yokmuş gibi 😁😁
Zeynepben Hunal bundan pek belli degil canim ya o yuzden bisry diyemeyeceğim ama görünce içine kız gibi dogdu
Hunal Mlke95 eğer çocuk gösteriyorsa görüryorlar canım ama bizimki oturur pozisyonda olduğu için göremediler. Kimi dekemik yapısına göre biliyor kafatası yapısına göre bilenler var onu ben bilmiyorum ☺️ İnşallah öğrenirsin