Aaaysee BurcumEmrem insaAllah geçer canım benim korkma hiç bir şey olmaz bide çalıştığın için ekstra illa yoruluyorsundur ondan da oluyordur kendini çok yorma yeter 🌸💜
BurcumEmrem Aaaysee benden çok sonuçta baya ilerlemiş:) ben yolum başında böyleyim, cinsiyet bellii mi acaba
Aaaysee BurcumEmrem bende senin gibiydim canım bulantı,kusma,halsizlik,iştahsızlık hepsi geçiyor insaAllah sadece zamn 🌸 evet ben 12.haftanın sonunda öğrendim çok şükür doktor bacak arasını gördüm kız dedi 🥰 hepimizin evlatları hayırla gelsin insaAllah 💖
BurcumEmrem Aaaysee hay maşallah canım Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inşaaallah , doğum korkunuz var mı acaba
Aaaysee BurcumEmrem amin hepimizinkini insaAllah kuzum 🤍 yani illaki var çünkü ben adetken de çok sancı çeken biriyim o sancıların toplami hatta daha beter diyor insanlar illa ki bizim de gözümüz korkuyor ama ben hep Allah izin verirse bir sağlık sorunu olmazsa normal doğumdan yanayım ne kadar korksam da o an çok çekiyorsun belki evet ablamlardan gördüm az çok 3 üde normal doğum yaptı zorlandik evet ama bitince de çok rahatliyorsun diyorlar 3 4 güne kendini hemej toparlıyorsun insaAllah ve şöyle düşün hamileliğimizde bile ufacık bi sorun olsa kendimizdem önce bebisleri düşünüyoruz onlara bir sey olmasin diyoruz onlar için bu bulantılara ağrılara katlanıyoruz vee doğumda da o ağrıların sonunda o mis kokuluya kavuşmak var o yüzden her zorlukla beraber elbet bir kolaylık vardır deyip kendimi rhaatlatıyorum 🌸
BurcumEmrem Aaaysee Ay maşallah ya ne güzel anlatmışsın böyle duygularını ben şöyle soyliyim igne olmaktan bile korkan insanım nasil yaparım ne yaparım bilmiyorum şuan da da gözümde öyle korku var ki anlatamam
Aaaysee BurcumEmrem o zamn geldiğinde insaAllah artık kavuşim diceyeceğiz canım bence bi bakmışsın çook kolay bir doğum geçirmişsin insaAllah her zman Dua et bebeğin için Kuran oku yada dinle hakkımızda en hayırlısı oolur umarım hiç de korkma 🥰❤🫂
BurcumEmrem Aaaysee çok sağol canım Allah kolaylığını elbette verir Rabbıme dua edeceğiz sizin içinde inşallah en kolay şekilde geçer hem hamilelik hem de doğumunuz❤️🥰
Minik_annee BurcumEmrem inşallah bı an önce atlatır siniz valla çok zor anlıyorum sizi ama bana kalırsa biraz ise ara verin üç aylık olunca tekrar başlarsınız 🙏
BurcumEmrem Minik_annee bakalım önümüzdeki zaman ne gösterir bilemiyorum ama şuan ise devam ediyorum kimyagerim bir de asitle çok fazla uğraşıyoruz
Sellnnm BurcumEmrem geçmesi zor gibi ama geçeceğine inanıyorum 9+2 de bulantı aşırı devam doktorum mide ilacı yazdı onu kullanıyorum Biraz daha hafifletir en azından çalışıyordum bulantılarda dolayı rapor aldım işe devam ettirmicek derecede napıyoruz az az sık sık besleniyoruz biraz zor olsada birde sabrediyoruz 😇 anne olmak kolay değil
BurcumEmrem Sellnnm çok haklısınız gerçekten anne olmak kolay değilmiş ben daha yolun başında iken bulantilarm çok fazla napacagim bilemiyorm
Sellnnm BurcumEmrem bu yorgunluklar halsizlik ler çok normal yediklerimi herşey bebeğe gidiyo ve tüm değerlerimiz düşüyor ❤️ bulantılarımızda umarım geçer en kısa zamanda bende yemek yapamıyorum soğan kokusuna dayanamıyorum kimse yemek yapsın istemiyorum 😂😂 ilerde bu halimize gülcez de işte şuanlık zorlanıyoruz.. 😇😇
Esraaaa12 İlk aylarda aşırı yorgun bitkin oluyordum yataktan kalkmak istemiyordum baş ağrısı da çekiyordum midem fazla bulanmıyordu ve yemek yaparken aşırı kötü oluyordum hele soğan kokusu beni resmen öldürüyordu şimdi 4 aylik olduk mide bulantısı diye hiç birşey kalmadı sadece yorgunluk devam ediyor ve aşırı yemek yemeğe isteği geliyor .