Deletedmom_85 Dlkzz az önce yıkadım yine çıkmadı herhalde benim kıyafetler de arıza var jsjd yada makinede
Deletedmom_85 Armess_loya çamaşır sodası alayım bide cano. Bilmiyorum valla neyden kaynaklı bide tambur temizliği yapayım bii
Armess_loya Deletedmom_85 evet canım birde öyle sene bakalım inşaAllah düzelir. Güzel sakız gibi çamaşırlar olur umarım. Dünya çok pohhdan, kadınların derdi çamaşırların beyazlığını bile dert ediyoruz işte, erkekler için no problem 😩😩😩😬
Rumuz123456 Deletedmom_85 ben de aynı problemleri yaşıyorum benimki de 1 yıllık 🤦🏼♀️ o yüzden sordum
bubuiledudu Deletedmom_85 sabun tozu çamaşır sopası ve omo beyazlar için toz 3 unu karisim yaptım kapta o karışımla yıkıyorum beyazları mis gibi oluyor
Mamacita1 Deletedmom_85 Lekeli olan çamaşırların üstüne mutlaka leke çıkarıcı sık canım ben öyle yapıyorum benimde çamaşır makinem Bosch ve gayet güzel yıkıyor. Beyazlar içinde ben Kosla vanish oxi action kullanıyorum etkili olduğunu düşünüyorum. Leke çıkarıcı olarakta Cif’in leke çıkarıcısını veya Asprins’i kullanıyorum. He bide beyazlarda toz omo kullanıyorum ama o sıvı veya toz farketmez
Yagmurrr98 Dark Makinaya çamaşır suyu koymak çok sakıncalı haznesinde kalıp diğer Çamaşırlari agirtabilir 😳