SutlacimiYedimmiBen Iyi aksamlar kizlar ablamin ceyizine ne hediye edeyim güzel fikirlerinizi bekliyorum.
Muallimelif SutlacimiYedimmiBen Listesinde eksik olan almak istediği markayı alırsanız çok daha hoşuna gider bence 😇
durumom2022 SutlacimiYedimmiBen ablanızla yakın değil misiniz ne eksikse sorun onu alın bence en mantıklısı o alacağın şeye ihtiyacı yoktur belki
SutlacimiYedimmiBen Lunaaa92 tencere vs olabilir mi acaba aslinda ben tost makinasi düşündüm ama bilmoyorum
SutlacimiYedimmiBen Lunaaa92 setin icinde celik olanlardan almis granit lazim o da cok ucuk fiyatlar ne kadara mahal olur ki acaba arastrmadim hic yoksa aklimda bu da
SutlacimiYedimmiBen Esraliiii baci robot süpürgeyi daha kendime almadim kaldiki ablama alayim o kadar ucamam fiyat olarak daha takıda takicaz
SutlacimiYedimmiBen durumom2022 butcemede uygun olsun istiyorum gidipte bana elktrikli süpürge al derse butcem uymaz buna
_Lavinya SutlacimiYedimmiBen Eksik olanları siz daha iyi biliyorsunuz ☺️ Meblağ yüksek olan biseye ek para verebilirsiniz mesela. Çaydanlık, kahvaltı takımı ya da pasta seti olabilir.
1erkekkannesiiii SutlacimiYedimmiBen eksiğine göre alın. Kahve fincanı takımı, su takımı ya da küçük ev aleti olabilir
SutlacimiYedimmiBen Dark onu bnde bilmiyorum suan fikir icerisindeyim butcemi ona gore ayarlicam hosuma giden birsey olursa
Muallimelif SutlacimiYedimmiBen eksiklerin neler diye sorun birkaç tanesini söylesin, sizde bütçenize uygun olanı alın😇
minik_koala_ve_annesi SutlacimiYedimmiBen pike takimi, nevresim takimi,kahve makinasi, tost makinasi,cayci,blender set, yatak ortusu,fincan takimi, aklima bunlar geldi
Dark SutlacimiYedimmiBen yani taç karaca falan 500-800 arası granit tencere setleri var. En iyisi değil ama kötü de değil. Almamış demişsiniz bence ideal olabilir. Tekstil ürünlerini zaten almistir ki iyi bir nevresim seti şuan aynı para hatta daha pahalı