mrw32 Merhaba şuan 21 haftalık 3.hamileligim.bugun detaylı ultrasonun vardı.doktor ameliyat yerimde incelme olduğunu,kontrol altında olmamı söyledi.dogumda kanaman fazla olabilir dedi.basina böyle gelip doğum yapan yada doktoru aynı şeyi söyleyen oldu mu?
Dark mrw32 arkadaşım öyle oldu, doğumu zor oldu. Tuplerini bağladılar zorunlu olarak. Kaç yıl ara ile sizin
3babymom mrw32 korkmayın eğer doktorunuz iyiyse tecrubeliyse hiç kafanıza takmayın ben 3 sezeryan oldum ikisi çok zor geçti çok ağrılı ağlamaklı her yönden çok kötüydü üçüncüde çok korktum ağladım doğuma kadar ama hiç oyle olmadı şükür diğerlerine göre daha iyiydi tabi gece hiç durmadan yürüyüş yaptm güçlü durdum
Kbramhmt Benim doktorumda 3 . sezeryan tehlikeli dedi eğitim araştırmalara gönderebilirim dedi şuan erken konuşmak için dedi ama eğitim araştırma uzak umarım öyle olmaz yaaa
Kbramhmt Dikişleri tutturmak zor oluyormuş oyuzden yeterli bı hastaneye gönderebilirim demişti daha 10 haftalık benim
Canalp Ben 3. Sezeryan oldum gayet güzel geçti hatta 3 .dikişim çok muntazam dikti 44 gün geçti sorun yok doktorun önemli olan
mrw32 Dark aralarında 4 er yıl var.bende tuplerimi baglaticam,ama etrafımda kimse daha önce böyle yaşamamış.korktum acikcasi