Sobb Kızlar kalçamda agrım var sadece sol tarafında kaç gündür geçmeyen sizlerde de oluyor muydu bu durum
yagizegemom Sobb 18+6 dayım ayakta durunca ve aynı pozisyonda çok oturunca aşırı ağrıyor resmen sol bacağım kitleniyor😔 seninde mi bu şekilde oluyor yoksa durduk yere mi?
Zeynep_Asellll Sobb Bende gece çok oluyor. Magnezyum yetersizliğinden olabilir. Doktoruna söyle yazar canım iyi geliyor ben kullanıyordum bırakınca başladı yine. Tekrar içmeye başladım. 27 haftalığız. İleride daha çok ağrı oluyor şimdiden söyleyim😣
Makarnaasigi Sobb Benim 7 haftalık iken başladı 9 haftalığız hâlâ berbat derecede ağırıyor sol tarafım berbat yani😕
Sobb yagizegemom evet canım benimde oturduğumda ayakta dururken sol kalcam ve orta kemiği ağrıyor uyuşma yok ama ağrı var. Bende 14+4 günlüğüm. İnşallah geçici ağrıdır.
Sobb Zeynep_Asellll ya çok teşekkür ederim geçici ağrı olsunda tek başka birsey olmasın vitaminlerle geçsin tek Allah yardımcımız olsun
Sobb Zeynep_Asellll evet canjm doktoruma konuştum magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden olur dedi ilac yazacak. Çok teşekkür ederim 🥰
yagizegemom Sobb bende 2.5 aylıkken başlamıştı hâlâ devam ediyor ne yazık ki o yüzden fazla ayakta durmamaya aynı pozisyonda çok oturmamaya çalışıyorum 🙏🏻