ogretmenHnmm Merhaba hanımlar. Bugün doktora gittim klomene başlattı ilk defa kullanmaya basladim. Tecrübeli olanlar bilgisi olan. Doktor bana günde iki defa iç ama ikisini ayni anda iç dedi. Öyle daha mi etkili oluyor acaba
nursultan00 ogretmenHnmm sizim doktor öyle uygun görmüştür belki ama benim bildiğin hatta kullandığım zaman sabah 1 akşam 1 olacak şekilde gnde 2 tane- Hatta iki ilaç arası 8 saat olması lazım demişti
gucluanne80 ogretmenHnmm bende dün gittim doktora klomen verdi adetimin 3. Günü başladım sabah akşam içiyorum cumartesi günü geri gel dedi yumurtaya bakacağız dedi bir defa da şimdilik ilişki olsun dedi gelince de ilişki planlaması yapacağız dedi
Udu ogretmenHnmm ben reglinin 5. Gunu baslayip her gun 1 tane aldım bittikten sonra 5 gun ara verip gun asiri iliski yasadık veee 21. Haftamız bitiyor darisi basina 😍😍😍
Melikesrp Bende adetimin üçüncü günü femara kullandım 5 gün boyunca aynı annda 2 tane içtim. Yumurta belli bir boyuta gelince de çatlatma iğnesi vurdular. Süreç sende nasıl ilerler bilemiyorum canım
ogretmenHnmm Melikesrp ben adetimin ikinci günündeyim suan doktor hemen bugün basla dedi 5 gün boyunca ikisini ayni anda kullan 10 11 gün sonra da gel tekrar dedi. Catlatma ignesinden bahsetmedi şimdilik ilerleyem sureclerde ne olur bilmiyorum. Bir de 2 günde bir ilişki olsun dedi
Esiraa Bana adetinin üçüncü günü iç bi tane beş gün dedi kullandıktan sonra yumurtlama olmuş dedi sol kasık ağrım vardı günleri değerlendirdim şimdi hamileyim 💙
ogretmenHnmm Esiraa bana da bes gün kullan 10 11 gün sonra tekrar gel dedi 3 gündür kullanıyorum inşallah bu sefer tutar bebiş
ogretmenHnmm gucluanne80 bana da 10 11 gün sonra gel geri dedi. Adetimin 2.gunu içmeye basladim bir de 2 günde bir ilişkiye girin 3 gün olmasin kacirirsiniz dedi
nursultan00 Dilaulgen ilaç regl iken alınıyor ama adetin 3. Günü kullanılır toplamda 5 gün ilaç bittikten sonra yumurta kontrolü ve ilişki günlerini belirliyor doktor