Busel Brck0303 misafir var 🤣 ailem gelcek ben Bi çorba salata vs yapcam pilav onlarda mangal yakacaklar 😆
tontonhanim Brck0303 ben 2 gün önceden düşündüm 🤣 Orman kebabı Tavuklu pirinç pilavı Salata Ayran 😋 Annem geliyor 😀
Asyabuse Brck0303 arkadaşım tutturdu kereviz al çok faydalı diye aldım şimdi ben kerevize bakıyorum kereviz bana ne yapılır bundan diye düşünüyorum 😂😂😂
Siracinannesi Brck0303 Mercimek çorbası karnıyarık pilav salata yapiyor kayınvalidem ordayız bugün kurtuldum 😂
Flyy Brck0303 ayy kaynanamlar geliyor memleketten Mercimek çorbası Fırında kanat ve sebze Pilav Börek Sarma Salata yaptımm daha ne yapayım ayoll 😬😅😅
Laliinnvanilya Brck0303 ben yemek yapmıyorum kayınvalidem kuru fasülye pilav yapıp yollayacakmış sağolsun
Flyy Yenianne66 amannn kız maksat göz doyurmak yenmez ben de biliyorum da uzaktan gelecekler ya sonra eşim laf yapmasın 🤣🤣
Mello29 Esim haftasonu nöbetci yalnızım sabahta tartıda cok acayip rakamlar gördüm o yüzden sadece ev yogurdu ve zeytinyagli mercimek yemegi vardı