izobellaaa-_- Ne yaptıysam geçmedi doktora gittim damla ile sildim ılık su ile sildim dalin ile sildim çay ile sildim yazık gözlerini açamıyor kendi kendine geçer mi bi zamandan sonra🥹sütüm ile de sildim yok yok
Esraliiii izobellaaa-_- göz pınarı kapalılığı olabilir göz dr gösterin özele gidin Dalin mi sürülür mü canım göze
aynenkezoaynen izobellaaa-_- O kadar çok karıştırmasan mı belkide ondan iyileşmiyor göz doktoruna gidin önemli yani göz sonuçta riske atmaya gelmez, küçükcük çocuk Allah şifa versin geçmiş olsun
Zeyzey_12 izobellaaa-_- benim yeğenimde göz damar tıkanıklığı damla krem falan geçirmedi 1 yaşında basit bi operasyon geçirdi düzeldi. İlk doğduğunda bebeğimde de vardı damla ve düzenli masaj ile düzeldi şükür. Masajı doğru yapmak önemli elleri güzelce yıkadıktan sonra serçe parmağıyla gözyaşı noktasından bastırarak (acıtmadan) burnunun sonuna doğru inmek lazım. Günde 40 kere yapıyorum ben sabah akşam
izobellaaa-_- Esraliiii yok dalin ile yıkanmış pamuk yani özele gidiyorum zaten hep oda masaj yap vs diyo yok yani aşırı çok oluyo yazık
izobellaaa-_- aynenkezoaynen çok aralık ile yaptım hepsini ara ara denedim ama yok doktora da gittim canım bebek doktoruna masaj ile damla verdi geçmiyor inşş bi operasyon geçirmek zorunda kalmaz zaten fıtık ameliyatı olacak 😭
izobellaaa-_- Zeyzey_12 bende yapıyorum ama fazla değil canı acır diye bende o zaman günde 40 kere yapayım
Mamimamimami izobellaaa-_- benim kızımda öyleydi göz pınarı kapalıydı damla verdi doktor ve 1 yaşına kadar her ay kontrole götürdük sürekli muayene ediyordu takı 1 yaşına gelince açıldı .
Mamimamimami izobellaaa-_- bide doktorun gösterdiği masaj vardı onu gergin tekrarliyordum biraz sabır malesef öyle çabuk geçmesi bizim bir.yil damla kullandık ama.korkulacak birşey değil öyle böyle açılacak inşallah
izobellaaa-_- PapatiA gittim ama masaj ve damla veriyor kendiliğinden geçmeyi bekleyeceğiz galiba biraz
Milazk Benim kızımda öyleydi anne sütü damlattım pamuğa onunla sildim vallahi maşallah bi daha hiç olmamıştı
sevil42 izobellaaa-_- Göz kanalı tıkanıklığı olabilir benim kızımda vardı hergün düzenli masaj yaptık 4.ayında açılmıştı