Arife2736 Bebis_annesi51 yarın 37 haftalik.olucaz doktorumuz izinli o yüzden nolur nolmaz diye hızlı.ilerlemiyorum ama pazartesiden sonra herşeye daha çok yoğunluk.vericem vakti dolunca gelicek ama sancım var benim doktor çok beklemez dediği için biraz bu hafta zorlarim doğsun diye artık gelsin ya yoruldum artık
Bebis_annesi51 Arife2736 anladım canım hayırlısıyla doğsunlar inşallah ya bakalım bende artık yapayım o zaman egzersiz falan anca gelir
_saryamom Sira aynı durumdayız bende de hiç bişey yok ve 40+4 benim de pazartesiye kadar bekle sonra suni sancı dediler ama çok korkuyorum suni çok kötüymüş sezeryan istiyorum hayır diyorlar napicam bilmiyorum 😔
Sira _saryamom sakinliğini koru 😂 Allah büyük, bana akşamdan beri ufak ufak sancılar girdi kuyruk sokumundan, ilk hamileliğim olduğu için nasıl bi şeydir bilmiyorum, o yüzden ben de bekliyorum 😂
Pelinerkan3008 39+3 üm bende son bir haftadır sürekli yürüyorum merdiven çıkıyorum adaçayı hurma herşeyi yaptım ama hala tık yok 🤷🏼♀️ napcaz bilmiyorum
Meyra41 Benimennembirmelek birwz özel olucak ama korunmasız ilişkiye girin ve göğüs lerinizi uyarın rahimi aktifleştirdiği için doğumu başlatabiliyor.
Bebis_annesi51 Meyra41 canım dediğin gibi biraz özel olacak ama korunmasız ilişki dediğiniz nedir içine boşalmak değilmi 🙈. Bende 38+3 oldum bende yapayım dediklerinizi diye soruyorum kusura bakmayın lütfen
YaseminBatrk Benimennembirmelek bence direk ilişki, hurma sıcak suya oturmak, ve eğilerek yer silmek. Ben bunları yapmıştım hep. Allah yardımcınız olsun
Meyra41 Bebis_annesi51 evet evet aynen öyle içe boşlma. Rahim kaşlarını yumuşattiği için son haftalarda iliski önrriliyor. Birde normalde bile göğüslerle ugrasmamak lazim rahim kaslarını calistirdigi için bu yuzden dogurmak isteyenler bolbol gogusleri uyarsin :D
Meyra41 Bebis_annesi51 hayırlısıyla rabbim hepimize doğurmayı nasip etsin inşallah :) cok bekletmeden gelsin kuzucuklar
Bebis_annesi51 Meyra41 aminn canım inşallah 🤲🏻. Aynen ya gelsinler merak heyecan korku hepsi var bekliyoruz işte hayırlısıyla 🥰
askbebek Benimennembirmelek bende aynı şekilde 5 aydır korktuk ilişki yasamadık cok dar olduğunu hissediyorum çatı muayenesinde bile canım çok yandı doktorun tam muayene yapmasına izin veremedim kastım kendimi morelim cok bozuk 37+5iz bu arada