melisaugtr NuR110 hadi hayırlısıyla inşallah 🙏🏻 ben aşılamanın 10, çatlatma iğnesinin 12. Günü silik çizgiyle öğrendim. Tam adet günüm yani iki gün sonrası çizgi daha belirgindi. Adet günümün 1 gün sonrası ise kan vermiştim 🤗
Bkrts_irem6513 melisaugtr canım merhaba iyi günler benim de bugün çatlamanın 11 günü dayanamadım test yaptım 2 çizgi belirtin bir şekilde 3 dakika içerisinde çıktı hemen acaba iğnenin etkisi midir
melisaugtr Bkrts_irem6513 merhabaa. Ben 12. Günü pozitif gördüm ama 1 haftaya kadar etkisi geçiyormuş zaten iğnenin sonrasında iğneden değilmiş. Kan ver canım sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
NurEto NuR110 benimde göğüslerim çok hassastı muhtemelen iğnenin etkisiydi dün geçti bende adet günümü bekliycem 17 sinde test yap dediler ama yapmıycam hiç bir belirtim de yok zaten
NuR110 NurEto benimde düne kadar kasıklarım belim ağrıyodu geçti.. İğnenim etkisiydi demekki.. Göğüslerim halen hassas ama.. Zaten adetime yakında hassas oluyodu
Bkrts_irem6513 melisaugtr Allah senden bin kere razı olsun canım benim bende şimdi umutlandım rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah’a layık bir kul size layık merhametli vicdanlı dürüst vatanına yararlı bir evlat olsun inşallah 😘
melisaugtr Bkrts_irem6513 senden de Allah razı olsun canım, amiin inşallah çok sağol 💕hayırlısıyla sağlıkla gelsin bütün minikler 🙏🏻
melisaugtr Bkrts_irem6513 ben 15. Günü kan verdim 82 çıktı, 17. Günü 300 çıktı, 21. Günü de 1502 çıktı canım 😇