NuR110 Aşılamanın 3. Günündeyim inanın bu ağrı lar normalmi bilmiyorum hem sağ hemde sol kasığım çok hassas.. Birde bacakalarıma vuruyo ağrısıı.. Bana biraz ümit verin nolur..
Aselyusra NuR110 bende 10 gün önce oldum ilk günle rbenim de aynıydı. Karnımı tutarak oturup kalkıyordum istemsiz batıyordu yumurtalıklarım. 5-6 güne yavaş yavaş kesiliyor.
Knmrvt35 NuR110 bende aşılama ile hamile kaldım ağrılar normal canım.Gaz sancısı,kasık ağrısı, uyku hali olmştu bende bide sürekli idrar isteği.Lütfen stres olmayın bugünlerde ağır işlerde yapmayın rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah💕💕
melisaugtr NuR110 merhabaa 🖐🏻 28 Eylül’de aşılama yaptırdım ilk defa. Ben bel ağrısını aşırı yaşadım kasık ağrım pek olmadı. Şuan şükürler olsun 8+1 haftalığız miniğimle 🌟
Deletedmom_78 Benimde bugun 2. Günüm aşılamada 😊 bende sadece gaz sancısı gibi bişe var sürekli kasıklarımı tutmak istiyorum bişe düşücek gibi oluyo 🤣
Aselyusra NuR110 bugün akşam kaset test yaptım negatif çıktı.. Aşılama nın 12. Günü bugün. Olsa çıkardı herhalde
NuR110 Ravza11 üniversite hastahanesinde 23 tlye yaptırdım kuzum şaka gibi ama öyle ilaçlarada rapor çıkarttım 1300 tl ilaçlara verdim..
NurEto Ravza11 ben üniversite hastanesinde yaptırdım raporla ilaçlar hepsi toplam 1000 TL aşılama da 350 TL tuttu özel muayene ücreti de 244 tl
Ravza11 NuR110 eşim 3 aydır takviye kullaniyo bu aydan sonra olmazsa bende aşılama düşünüyorum süreç nasıl oluyo anlatirmisiniz hicbi bilgim yok benim bilmiyorum
NuR110 Ravza11 şöyle kısaca anlatim ilk gittiğimde bir sürü kan tahlili eşimden sperm testi ve rahim filmi istendi sonrasında aşılama için karar verildi.. İlaç raporu çıkarrttık bunlar içinde bi sürü test dahiliye psikiatri ve androlılojiden onay kağıtları istiyolar.. E devletten sgk dökümü ve nufus kayıt örneği aldım.. Sonra raporum çıktı ilaçlarımı aldım adetimin 2. Günü ganol f iğne başladık 13 gün vurundum 14. Gün çatlatma ipnesi oldum.. 36 saat sonra aşılamam gerçekleşti işlem sırasında katater yerleştirirken ağrım oldu.. Şuan gayet iyiyim
Aselyusra NuR110 ben bu ay oldum zaten üniversite hastanesinde. Negatif oldu malesef önümüzdeki ay tekrarlanacak. Bence aşılama için özele gitmeye gerek yok zaten. Çok basit bir uygulama ve benim uygulamamı yapan profesörün kendisiydi. Yani hastane belirlemez sonucu tamamen allahın takdiri… O yüzden boşuna bir sürü para vermeyin bence
NuR110 Aselyusra bencede bende üniversite hastahanesinde oldum çapa tıp fakultesinde.. Eğer aşılamalar tutmazsa tüp bebeğe geçicem