14.07.2022 12:41 hayatımda en güzel başlangıcı yaptığım o gün..
12 Temmuz Çarşamba günü sabah 9 da evden çıkıp gece 12 de eve girmiştim gören herkes ne zaman doğurcaksın, sen doğur biz rahatlıcaz diyorlardı.. Oysa hiç bir sıkıntı çekmeden çok güzel bir hamilelik geçirmiştim.. O kadar saat yürümenin etkisiyle sanırım gece farkettim ki karnım iyice düşmüş 🥺
Gece duşumu alıp yatağa yattığımda hafif bir ıslanma hissettim.. Son zamanlar her an suyum gelebilir düşüncesiyle hep panik halindeydim zaten. Ayağa kalktığımda sızıntı devam ediyordu. Pijamalarımı değiştirip tekrar yatıp uyudum. Sabah kalktığımda karnım aşırı sertti ama gelen sıvının su olduğuna inandıramıyordum kendimi. Çünkü gelen o su öyle bir gelecekti ki kovadan boşalır şekilde olacaktı. Çünkü herkesten aynı şeyi duydum. Ama şunu öğrendim ki herkesin hamilelik ve doğum macerası ap ayrıydı.
Akşama doğru eşime söyleyerek hastaneye gittik. Allah’tan doktorum hastanedeydi. Hemen nst ye bağlandım. Herhangi bir sıkıntı yoktu.. Sonra doktorum çatı muayenesi yaptı. Yüzünde bir tebessüm 3 cm açılman var dedi 😱
Hayatımda her duyguyu o anda yaşadım.. Şuanda onun tarifi yok..
Eve gittim son hazırlıklarımı yaptım, temizliğimi yaptım ve duşumu aldım. Duştan sonra hafif hafif sancılar başladı. Hayatım boyunca regl ağrısı nedir bilmediğim için o an panik oldum. Ama yemin ederim o sancı bile dünyanın en güzel hissi..🤍
Sabah 7 de kahvaltımı yapıp hastaneye gittik🏥
8 buçuktan eşimle ve ailemle vedalaşıp doğumhaneye girdim. İşte o an o kadar savunmasız ve çaresiz hissettim ki.. Ama doğumhane ekibi eve ebeler sayesinde hepsinin üstesinden geldim..
Eşimle ve ailemle sürekli görüntülü konuşarak kendimi ve onları rahatlattım..
12:15 te doğum yapacağım odaya geçtik.. Doktorum ahh canım doktorum hangi kelimelerle anlatacağımı bilmiyorum onu.. Bu güzel süreçte yolumun en güzel yoldaşı oldu.. O beni rahatlattı bense onun ağzından her çıkan şeye uydum..
15 20 dakikalık doğru nefes almalarla ve doğru ıkınmayla o mucizevi ana kavuştum 🙏🏻🤍
Kızımı kollarıma aldım 🤱🏼
O ana kadar bir an ellerimi bırakmadı canım doktorum 🤍
Çılga kuşumun kontrolleri yapılırken, üstümü değiştirdim. Kapıda beni bekleyen bir sürü sevenim, akrabam, ailem ve canım eşim vardı. Tek hayalim yürüyerek çıkmaktı. Allah’ın izniyle yürüyerek girdiğim doğumhaneden kucağımda yürüyerek kızımla çıktım 🙏🏻
İlk yaptığım şey anneme sarılmaktı.. Çünkü o an onu daha iyi anlamıştım. Anne olunca anlarsın kelimesi beynime dank etmişti…
Bu güzel süreçte elini ayağını, ilgisini, sevgini ve şefkatini benden bir dakika çekmeyen canıma eşime..
Bebekler gibi ilgilenen aileme..
Canım doktoruma sonsuz teşekkürler 🙏🏻