Buuusssrraaa Kızlar hiç birsey yapacak enerjim yokkk✖️ kolum kalkmıyor resmen halbuki yapacak çok iş var ama enerji 0 😳 var mı benim gibi olanlar sizde durumlar nedir 🤰🏻🤰🏻💁🏻♀️
Kayralianne Buuusssrraaa 33+5 den selamlar bel ağrısı karın ağrısı ve mide bulantısından yerimden kalkacak halim yok dün gece serum taktırdım değişen bişey yok halsizlik çok fazla 3.5 yaşında da oğlum var heryeri birbirine katiyo a toplayacak 1 gram halim yok
Mcolci Buuusssrraaa aynı durumdayım canım bende 34+2 deyim yataktan kalkamıyorum sürekli yatmak istiyorum elim kolum hiç bir şeye kalkmıyor😢 öyle bir ağırlık öyle bir halsizlik ve ağrılar var vücudumda. Ara ara da mide bulantısı. Sen nasıl oldun geçti mi biraz hala devam ediyor mu?
Nuray08 Buuusssrraaa bencede halsizlik mide bulantilari belde agri karinda acıma başladı 3 gündür ama bulantilar beni mahvediyor ayakta fazla kalamıyorum nefesim kesiliyor ne olcak böyle
izlemm38 Bu salı 33 e giricez bizde ve bende de aşırı yorgunluk halsizlik bitkinlik var sürekli yatsam kalkmasam modundayım😒
Tugcender 34 ün son gününden selam olsun durumlar bizee de aynı hep yatayım dünya yansın ama ben uyuyayım derdindeyim bi kaşık yemek yapmaya dokuz naz kalkıyorum 😴🥱
Kuskoysunlaryoluna 33+4 benim de. Şu an zorla evi bi parça temizlemiş uzanmış olarak okuyorum, çok yoruldum. Çok da kilo aldım gibi sanki vücudumu hareket ettirmek o kadar zor geliyor ki hiçbir şey yapasım yok .
Hilalnur126 32+3 üm ben de çalışıyorum doğum iznine ayrılmadım sonrasında lazım olacak diye ama bakalım ne kadar dayanacam benimde mide bulantılarım tekrar başladı ve çok çabuk yoruluyorum 😕
Kayralianne Buuusssrraaa 16. Haftaya kadar hep vardı sonra bı rahatladım arada bir oluyodu 31den sonra yeniden basladı devamlı mide bulantım var 33den sonra ilk güne döndüm resmen
Buuusssrraaa Mcolci benim biraz geçti sanki ya halsizlik ama hastalandım bu süreçte bronşit olmuşum bugün doktora gittim maalesef doğum üzeri çok üzüldüm ilaç kullanmak zorunda kaldım bir de öksürük aşırı zorluyor ve sancıyı tetikliyor