Nurella00 Kızlar indirim varmış kaçırmak istemiyorum yoyko bebek arabasında City olan mi ultimat olan modeli sizce
Tosbikannesi1 Nurella00 Sen kesin yoyko mu almayı düşünüyorsun. Bende e bebek markası baby plus galaksy arasında kaldım ama pek anlamıyorum. Sence yoyko mu daha iyidir yoksa baby plus mu
Nurella00 Tosbikannesi1 yoyko iyi bir kalite kullananlardan duydum ve arabaları güzel de ebebekde de aynı para ama biraz uzun ömürlü olsun istiyorum
Tosbikannesi1 Nurella00 o zaman bende direk yoyko alıp geçiyorum, şimdi ikimizde ultumate veya city arasındaki farka bakalım. Kararımız belli olsun 🤣 teşekkür ederim 🙏
Demetmelek Şuan aynı şeyi düşünüyorum bende bilgisi olan yardımcı olabilir mi yoyko nasıldır kullanan var mı? Birde capsule egg modeli nasıl?
Tosbikannesi1 berceste5155 hepsi burada indirim var. Sepette yüzde 40. Marka günlerine gir orda yoykoyu seç görürsün hemen
Tosbikannesi1 Nurella00 Biz yoyko ultumate aldık travel sistem. Bakalım pazartesi salı elime ulaşır. Görüşüne den videosunu da izledim tanıtım videosunu. Bebiş doğunca artık kullanıcsz 🤣 yaklaşık 20 gün sonra falan