K1-fatma tombul0bebek benşm de gece bu şekilde olmuştu sabah hastaneye gitmiştim akşam 5 gibi doğum yapmıştım
Elyesa tombul0bebek düzenli geliyorsa doğum sancısıdır bebeğin hareketleri nasıl ? Bence birkaç saate hastaneye gitmelisiniz
K1-fatma tombul0bebek söylediğim gibi benim de böyle olmuştu doğum oldu isterseniz doktorunuza gidip muayene olun
SutlacimiYedimmiBen tombul0bebek dogum sancisi canim 5dk bire düşünce git hastaneye ilk dogumsa zaten hemen olmaz korkma soğukkanlı ol
Busssssra tombul0bebek ilk doğumsa zaten hemen doğmaz sancıyı evde çekiyor olmanız hatta çok daha iyi suni sancı almama ya da daha az alma ihtimalin olur :) ama tabi çok da evde çekmeyin yine gidin yani bence doktora :)
Busssssra tombul0bebek aaa hayır çatı muayenesinden felan korkmayın spekulum gibi düşünün yani hem zaten sancı ile ve o açılma ile hissetmiyorsunuz bile içiniz ferah tutup gidin doktora :)
tombul0bebek SutlacimiYedimmiBen 20 dakikada bi regl ağrısı gibi oluyor 1 dakika falan bide çatı muayenesi olmuştum ondan beri kanla karışık sümüksü akıntı oluyor
tombul0bebek SutlacimiYedimmiBen ağrım çok şiddetli değil biraz beklemek istedim de fikir almak istedim sizden tecrübeli annelerden