Mekklc Kızlar merhaba siz de çizgiyi görüyor musunuz acaba çok silik gözüküyor regle 6 gün var çok heyecanlıyım 🥺🥲😭
Mekklc sinoli Evet hemen belirdi dün sabah ve akşam yaptığımda negatif gözüküyordu ama bugün hafif silik gözüktü ama reglime daha dediğim gibi gün var
y___e Ben göremedim ama zaten daha erken bende yaptım erken gebelik testi 5 gün önce negatif çıktı bugün adet günüm daha olmadım bekle en iyisi ben de bekliyorum sabahtan 5 dakikada bir lavaboya gidiyorum adet oldum mu olmadım mı diye 🤣🤣
Mekklc y___e Benim de reglime 5 gün var çok çok silik sağ tarafta bakarsanız belli oluyor çıplak göz ile daha net tabi inşallah hayırlısı olur sizinde haberinizi bekliyoruz
Mhande y___e ayyy aynıyız şuan bende bugün ol lazımdı daha olmadım 5 dk bir wc gidip bakıyorum insaAllah olmayizda anneliği bizde yaşarız ❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mekklc Sinem94 yaaa bende öyle gördüm işte dün sabah ve akşam yaptığımda negatifdi testim şimdi yaptım böyle çıktı büyük ihtimalle yeni olduğu için
sinoli Mekklc Bende 6 gün kala yapmıştım negatifti, 4 gün kala yaptım ilk ovulasyon testi yaptım gebelik boşa gitmesin diye sonra gebelik yaptım çok net silik bir çizgi belirmişti 😍 96 beta ile öğrendim 🙏🏼 Sağlıkla tutunsun varsa eğer 🤲🏼
bademli_puding Mekklc bende gebeliğimi adetime beş gün kala erken gebelik testinde öğrenmiştim bide onları dene derim ben daha net sonuç alırsın
Gul616161 Mekklc canım benimde reglime 5 gün var dn yaptım bende silik çizgi gördüm adetimi bekliyorum inşllah olur
Mekklc sinoli inşallah vardır geçen ay düşük yaptım olmasını çok istiyorum 🥲🤍 ovulasyon testi ile nasıl öğreniliyor gebelik olduğu peki
323832 Mekklc insallah canim allah hayirlisi ile nasip etsin istersen kan da verebilirsin daha netlesir
Seyma0323 Benim kör gözlerim bile görüyorsa vardır inshAllah🤣🥰 bugün erken gebelik testide al onuda yap
Mekklc Seyma0323 Seyma0323 öyle söylemeyin 🤭 inşallah vardır dün erken gebelik testi yaptım ama kocaman bir negatif gördüm ama sabah yaptım böyle çok çok silik çıktı 🥺 inşallah vardır geçen ay düşük yaptım çok istiyorum olmasını
Mekklc Seyma0323 ovulasyon testi yaptım onda da silik çıktı bir tane testim kaldı yarın ya da bı gün sonra yapmayı planlıyorum inşallah vardır 🥰 teşekkür ederim