Fgbebek-1 Kızlar bulantısı ve kusması olanların cinsiyet olarak kız mı oluyor veya onunla alakası var mı yok mu az veya hiç olmayan erkek mi bunu yaşayan var mı benim ilk olacak
merve_gtekin Fgbebek-1 benim çok mide bulantım vardı Mutfağa giremiyorum yemek kokusundan çok kusuyordum erkek bebeğim oldu bayan arkadaşım hiç kusmadi hiç bulantısı olmadı kiz oldu
Faness Fgbebek-1 Hiç midem bulanmadı çok rahat hamilelik geçiriyorum maşallah 🤣 Kızım oluyor 💗 Herkes erkek demişti
Aaaysee Fgbebek-1 her insanda değişiyor yani benim midem bulandırdı çoğunlukla ama öyle her gün kusmazdım herkes erkek olcak diyordu ama kız 🌸
Fgbebek-1 Tubatgn bende öyle normalde hemen kusan birisi değilim şuan da bulantı sabahları geliyor ama aşırı değil
Tubatgn Fgbebek-1 Ben ilk 3 ay full kustum ama oğlum oluyor, arkadaşım hiç kusmadı yine oğlu oluyor. Bunlar eskilerin söylediği hurafeler hep 🤗
Fgbebek-1 Faness ay maşallah hayırlısı olsun istiyorum bende ama gönlümüz kızdan yana böyle kusma olmayanlara erkek diyorlar Rabbim hayırlı versin inşallah