1Gunes Kızlar 23+1 hamileyim ama uyurken bi sağ bi sol a dönmekten uyu haram oluyor .Tum vücudum ağrıyor sol tarafım sağ tarafım çürüyor resmen sizde böyle misiniz?
Ahuum 1Gunes hayır değil :) Vştaminlerını kullanıyormusun ? D vitamini magnezyum diğer vitaminler falan ?
Elif-dogan 1Gunes bende aynı durumdayım 28+5 im sürekli tuvalete gitmekten sağa sola dönmekten acıyla bir gram uyku gelmiyor tamamen kaçıyo tüm ilaçları da kullanıyorum ama
Edafmo 1Gunes aynı problem bende de var. 22+1 deyim. Göğüs kafesi, sırt kürek kemiklerim çok ciddi ağrıyor omuzlarım da öyle 😥
1Gunes Ahuum hepsini kullanıyorum kuzum 4 tane ilacım var en son uyumadan demir ilacımı icip yatağa geçiyorum . Kaburgalarım ağrıyor
Elif-dogan 1Gunes evet ama işte maalesef ya bide üstüne herkes bu zamanların tadını çıkar uykuya hasret kalacaksın dedikçe insan strese giriyor ya
1Gunes Elif-dogan gercekten öyle eşimde milletin etkisinde kalmış uykusuz kalacaz bebek dogunca diyip duruyor .
1Gunes marnus hiç biri fayda etmiyor kuzum 4 yastık ile uyuyorum ama kemiklerin ağrıyor kaburgalarım batıyor resmen.