Bellacaio Nazlican46 biyolojik bir anlamı daha var. Araştırın ben soğutmayayım şimdi isimden. Belki beğenmezsin sonradan diye sordum
Nazlican46 Bellacaio adenilat siklaz biyolojik anlamda salgı yapan bez demek ama arada kelime farklılığı var benzeyebilir ama aynı anlamı taşımıyor zaten biyolojik anlamı da İngilizceden geldiği için biz Arapça kökeni olan ismine niyet ederek koyuyoruz yani isim benzerlikleri hayatımızın her yerinde var normal bence
Patricia hilalhanim evet arkadaşım aden koydu sonra pişman oldu🤷🏻♀️ aymı şekilde aleyna ya da kezban gibi isimlerinde anlamı kötü diye biliyorum
senanurkesmen Mihrümah olucak kızımın ismi 🫶🏻 Güneş ve ay demek.Türk edebiyatında da bir aşk mesnevisinin ismi
Esilyam ZeynepAzra_ anlamı güzel evet ama müstehçen bir anlam taşıdığı için tercih edilmese daha iyi bence
Skaksksjdjjd Zynpsvndk Jasmin Şanslı, Yaratıcı, Modern, Dostu, Cömert, Neşeli, Ciddi, Uçucu, Aktif, Özenli, Yetkili
Esilyam Sevvl ben anladım sizin ne demek istediğinizi müstehçen bi anlam taşıdığı için isim olarak koymak doğru deil
Sevvl Esilyam koyana tabiki saygım var beni ne ilgilendirir ama ben koymam anlamı benim hoşuma gitmiyor ☺️
beyzzsenturkk Zynpsvndk afel ahsa 💖 yılda bir gelen en uzun gece ve en iyi hesaplayan anlamına geliyor ❤️
ayse07ali Zynpsvndk Oğlumun ismi Kerem Sevban Kerem:Büyük yüce ihsan iyilik sahibi Sevban :Ashabı kiramdan bir zatın ismi Giyinip kuşanıp cihada giden anlamında Oğlumun ismi henüz net değil bakalım 😊
Ayseenurk Sevvl kızımın adı Azra ve anlamı da gayet güzel. Konulmaması gereken bir isim de değil. Sizin Koymadiginiz iyi olmuş gerçekten.
Ayseenurk Sevvl Hz. Meryem’in diğer adının Azra olduğunu bilmeyecek kadar cahil değilim şükür. Bakire anlamı olmak ak pak temiz el değmemiş kız anlamında isim koyma in neyi kötü Allah aşkına boş boş konuşup laf kalabalığı yapıyorsun. Korkma Azra ismini koyarsan kızına, bakire kalır, kimse el surmez diye korkuyorsan korkma herkes isminin anlamını taşımıyor ne yazikki senin gibi
Fundaa17 Benim adım funda anlamıda fundagil çalısı demek kızımında adı açelya azra olucak açelya fundagillerde açan bir çicek azrada zenginlik ve refah içinde yaşayan huzurlu, mutlu ve bereketli hayat gören kişi