egeninincisii Zynpsvndk Oğlum Miraç Ege 💙 Miraç : Yükselmek, göğe ulaşmak. Ege : Bir çocuğu koruyan, işlerine bakan ve her şeyinden sorumlu olan kişi , yaşça büyük olan Kızım İnci Mila 💜 İnci : Değerli bir taş Mila : Sevgili , sevimli , aşk
Son-ali295 Zynpsvndk sara ismi kayınvalidemin ismi anlamına bakmadim ama yanına Ahsen yada ebrar kullanmayı düşünüyorum Ahsen ismi en özel en güzel anlamını taşıyormuş ebrar ismi de kişilik sahibi insan demekmiş
Ebrarabla_06 Zynpsvndk Büşra müjde, sevinçli haber anlamına gelmektedir. Ebrar iyi huylu, doğru ve dürüst kimse demektir. saflığı ve temizliği ifade ediyor İki isim kullanacaz
mimar_anne Seycankrckrks Allah’ın isimlerinden birisi olduğu için caiz değilmiş maalesef yoksa bende ikinci isim olarak düşünmüştüm ☹️
Edalimm mimar_anne Allah’ın isimlerini koymak caizdir ama başına Abdul ismi koymakla mesela AbdulBatın Abdülhamid Abdülaziz gibi 😇
mimar_anne Zynpsvndk Aden ismini iyi araştırmanızı tavsiye ederim bende kızım olsaydı Aden istiyordum cennet bahçesi olarak biliyordum maalesef cennet bahçesi olan Aden değil Adn miş arada e yok Aden lanetlenmiş bir kavmin adıymış ama oğlum oluyor adını nasipse Aybars koyucaz Türkçe kökenli ay gibi güzel ve temiz demek 🙏🏼☺️
Ceyo93 Zynpsvndk Eylül Ece, Eylül:12 aydan biri. Ece: güzel kadın kraliçe demek. 2 numaram, Bilge Alya, Bilge: bilgili kişi, Alya:gökyüzü sema demek. Şuan oğluma hamileyim. Alparslan olacak. oda bir Selçuklu hükümdarı, aslan kadar güçlü erkek demek
gulagaci Sevvl ayy mihra ismini ben çok sevyorummm🙏🙏🤭 kızım olur diye hep ismi onu düşündüm ama bebisimiz erkek olcak inşallah
gulagaci Zynpsvndk Talha 💕 Mert dürüst cömert kişi demek birde cennetle müjdelenen 10 sahabeden birinin ismi
papatyadenis Zynpsvndk Emir Asaf koyacağım oğlumun adını 👶❤️ Erdem ve ileri görüşlülük,yönetimde başarı anlamına geliyor 🥰☺️
Iremnurr18 Zynpsvndk kızım SİMAY; gümüşten parlak ay demek Oğlum BATUHAN gücü yeten hükümdar demek Gelicek olan oğlumda; URAS olucak inşallah oda şans talih demek oluyor. ❤️🤲😍
annesininprensi30 Yağız arslan , yağız esmer yiğit anlamında arslanda kuvvetli cesur adam anlamında 🥰
mimar_anne Edalimm o şekilde belki de caizdir evet ama ben direkt batın olarak düşündüğüm için caiz değilmiş vazgeçtim ☺️
Sinemakty hilalhanim doğru 👍bende aden düşünmüştüm ama çok araştırdım iyi Anlam içermiyor ayırca kurandada ‘adn’ Diye geçiyor ben vazgeçtim o yüzden