nez10 Papatyaa_01 anlamak zorunda değilsiniz anlamayın benim cocuklarımın ismi size baya dert olmus anlayamamısım cok üzgünüm🤚 noktalama eksik diye 10puan kırsın napayım yani😁😁
esmasade Oğlumun adı melikşah en kutlu yüce hükümdar anlamına geliyor Melik Allah’ın isimlerinden biri zaten
Oezlem23 Sevvl google‘dan ögrenmedim bu bir ikincisi dogru bilgileri google‘dan ögrenmek yanlis bir hareket degil canim sanada tavsiye ederim ama düzgün kaliteli sayfalara tikla😘
preggo92 Kısmetse yakında doğacak kızımız. Adını Alin düşünüyoruz. Birçok farklı anlamı var ama hepsini çok sevdik 🍀🥰 inşallah kızımız da anlamlarını taşısın 🙏🏻👼🏻 1.Yükselen Işık, Işığın Kaynağı. 2.Yüce, asil, soylu 3.Aydınlık, parlak 4.Dürüst, adil
Miniminnacik Zynpsvndk Reyyan Sekiz cennet kapısından birisi kız çocukları için su gibi güzel kız anlamında cennette sadece oruç tutanların girebileceği kapi demek aynı zamanda
poyrazvearya Lavinia3009 merhaba kullanıcı adınız arya bende kızıma arya ismini vereceğim kızınızın ismimi sizinde
Lavinia3009 poyrazvearya Yok hayır bu bizim eşimle baş harflerimizin birleşimi 😍 biz de düşündük ama sonra vazgeçtik
Adyali İlk çocuğumun ismi Alparslan anlamı Yiğit,Cesur demek ikinci çocuğumun cinsiyeti daha belli degil ama erkek olursa alperen koyucaz isim anlamlari benzer baya oda Yiğit,bahadır demek kız için daha karar veremedik ne yazıkki😅
Ayur Fatosumum aynen birde ıraz var valla bende sinir oluyorum uraz da anlamayacak ne var çözemedim gitti
hambostanimEymen Sevvl sana fikrini niye paylaştın mı dedik ablacım kafan mı güzel. Cevap verirken biraz saygı çerçevesine dikkat et senin kimseden üstünlüğün yok millete cahil diyosun olgunluktan bi habersin senin gibi insanları bu güzelim platformlardan uzak tutmak gerekir ne dediğinden haberin yok konuşmak için konuşuyosun 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sevvl hambostanimEymen size çok üzülüyorum gerçekten, böyle insanları gördükçe tek derdi burada milletle kavga etmek olan insanlar çok komıksınız ama sizinle muhatap olmayacağım zira sevıyem yeterınce düştü bunı yazarken ablacım dediğin 24 yaşında ama beyın olarak haklısın ☺️
hambostanimEymen Sevvl ay nolur kavga et benimle 😂😂😂 yaş olarak büyük ama zeka seviyesi olarak küçükmüşsün egon da tavanda mübarek herkese sataşmışsın acızık konuşurken düşünsen emin ol sana bi zararı olmaz büyürsün abla😂. Abla diyorum YAŞ OLARAK büyüksün saygımdan
Bernnnaaaa Sevvl siz moderatörsünüz sanırım. Yani biraz arayı bulan taraf olmanız gerekmiyor mu. Koymak isteyen koyabilir yani bu kadar tepki vermenize gerek yok. 🙂 ama mod olarak biraz daha sakin kalmaya arayı bulmaya ve daha yumuşak kelimeler kullanmaya davet ediyorum 🙂
Yasemella Kızım olacak, Allah nasip ederse İnci istiyoruz 🌸🌸 6 sene sonra kıymetlimiz, değerimiz olarak gelecek inşallah. Babasının İnci tanesi diyor eşim 🥺🌸