bus_ra Zynpsvndk benm ilk oğlum asil Mirhan Asil:soylu Mirhan: hükümdar demek Şimdide ARDEN ismini düşünüyorum onunda anlamı ışıl ışıl parlayan bolluk bereket
Asel-ahsen İlk kızım Asel. Bal demek cennette ki dört büyük ırmaktan biri bal ırmağı olarak geçiyor. İkinci miniğimin adı Ahsen. Kur’an da 56 ayette falan geçiyor yanlış hatırlamıyorsam. En özel en güzel anlamına geliyor 🍀
Yeniannis_ Anonimmm95 benim ismim tamda kraliçe gibi olunuyor haberiniz olsun 😂😂 cok güzel isim kendimin diye demiyorum ♥️♥️
nez10 ikizlerim den oğlumun Oğuzhan yiğit hakan anlamı kızım nisan da gelin çiçeği ilk bahar bir rivayete göre de nisa suresinden gelir kadın demek
advice nez10 keşke noktalama işareti kullansanız, ne yazdığınız hiç anlaşılmıyor çocuğunuzun 3 ismi mi var oguzhan yiğit hakan…
Bellacaio Arman oğlunun adı, dürüst doğru, güvenilir kişi demek. Pırıl kızımın adı, çok parlak, çok ışıklı ve eksiksiz, temiz demek.
RmysaAlbyrk Zeynep Erva > Erva = letafet ,güzellik Ve Aynı Zamanda yiğitlik ve cesaret Anlamını Taşıyor..♥️
Rabia-- RmysaAlbyrk benim kuzunun adı da Zeynep Erva Zeynep hem babasının süsü anlamına geliyor hemde Peygamber Efendimizin kızı Erva da dediğiniz anlamların dışında yine Peygamber Efendimizin halasının adı ❤️
gulagaci Sevvl ayy mihra ismini ben çok sevyorummm🙏🙏🤭 kızım olur diye hep ismi onu düşündüm ama bebisimiz erkek olcak inşallah
fat1ma_ Halis4169 egerki bebişim cinsiyeti kız ise bende Azra diye düşünüyorum🙂 bana göre ağır ve güzel bı isim🥰
Eyll64 Masal Gökçe koycaz inşallah kızımın adını. Masal koyma sebebimiz normal yolla olmadı tüp bebekle oldu ve imkansızdı rabbimin mucizesi oldu daha sonra ilk 3 ay kanamalar geçirdim düşük tehlikesi istiğfar etmekten sürekli acildeydik. Şuanda plasentasında kist var ama benim kızım inşallah ismi gibi olacak ve biz doğunca ona anlatcaz 😍 Gökçe de güzel hoş kibar anlamına geliyor.
kalbiminpariltisi Sevvl Azra nın anlamı mı kötü el değmemiş temiz pak demek aynı zamanda kum tanesi demek
ZeynepAzra_ Sevvl kötü değil el değmemiş kadın demek basılmamış toprak demek kadının temiz olması el değmemiş olması kötü mü demek oluyo ayrıca hz meryeme de azra derlermiş nesi kötü bunun
Ayseenurk Sevvl kızımın adı Azra ve anlamı da gayet güzel. Konulmaması gereken bir isim de değil. Sizin Koymadiginiz iyi olmuş gerçekten.
Ayse_Nuryusuf01 Asel Zümra Asel; cenneteki bir bal ırmağı Zümra; iyi ahlaklı güzel kalpli bilgili kadın
Eldgrn Zynpsvndk Asel Ceylin 🐣❤️🥰 Asel bal demek cennetteki 3 bal ırmağından birtanesi Ceylin cennet kapısı
mimar_anne Seycankrckrks Allah’ın isimlerinden birisi olduğu için caiz değilmiş maalesef yoksa bende ikinci isim olarak düşünmüştüm ☹️
Prenses34_annesi Zynpsvndk SARE NÜHA Sare : hz.ibrahimin eşinin ismi Nüha: kötülüklerden alıkoyan (Taha suresi 128.ayette geçer )🥰