Lokumum9593 Kızlar günaydın. 25 haftalıgız su an. Biraz da kilolu hamile kaldim. Karnım bazen taş gibi oluyor. Kaskatı kesiliyor. Hatta bazen aldıgım nefes yetmiyormus gibi hissediyorum. Karnımın arada bi bu kadar sert olmasi normal mi ?
Ahuum Lokumum9593 dün bunu doktoruma söyledim. 25 haftalıgım ben . Çok fazla değil arada oluyor dedim. Ben riskli gebelikten dolayı her gün magnezyum içiyorum hamile kaldıgımdan beri kasılmalarım artarsa magnezyumu arttırıcakmış. Bebek toplayabiliyor kendini dedi. Yediklerini azalt belkı senınkı sindirimdendir ama magnezyum iyi geliyor
Lokumum9593 Bebekdelisi carsamba gunu doktorum var soyleyecegim hala arada tas gibi oluyor gecmedi dogru duzgun 🙁
Lokumum9593 2prenses1prensannesii topladiginda da oluyor demek ki ama ben yine de doktora soracagim icim rahat etsin gecmedi cunku arada oluyor
2prenses1prensannesii Lokumum9593 tabi sor canım oluyormuş ama genelde hamilelerde bebek büyüdükçe yeri daraldığı için
Heyecanli_gebe1 Arada bir oluyo .ben de korkuyordum önceleri . Ama bazen bebek kasıyo kendını bazen üşütünce bazen de yediklerin oluyo .korkma yanı