Aynura20 Kızlar 16 haftalık hamileyim geçen hafta gittiğimiz doktor bebeğin kız dedi bu hafta tekrar gittik başka bir doktora oda bebeğin erkek dedi şaştım kaldım bu işe aklım ermedi kendimizi bir haftada o kadar hazırlamıştık ki kız bebeğe 😂 eşim hala şok 😂 sizdede böle oldu mu hiç
yesillimonn Aynura20 Bende de aynisi oldu canim 13 haftada kız gibi dedi tekrar gittigimde erkek dedi gercektende erkek ama insan 1 hafta bile olsa kendini adapte ediyo erkek deyince bizde bi afallamistik 😄
elifensarzeynep Aynura20 acaba bizde de değişir mi ..15 haftalıkken kız olacağını ogrendık bç acaba mi hissi uyandı başka doktora da gıtmedık
kbrvrl Aynura20 18. Haftayla 22.hafta arasında çekiliyor bende de ilk gittiğimde erkek dediler sonraki ay gittiğimde kız dediler bu gün ayrıntılı ultrasyon çektirdik kesin olarak kız olduğunu öğrendik şuan 20 haftalığız 😍😊
Aynura20 yesillimonn bizde baya mi şaşırdık zaten eşim ilk baştan beri hep kız istiyordu geçen hafta kız deyince sevinmiştik bu hafta erkek deyince eşim hala şokta 😂 ben atlattım ama tabi yine de insan değişik hissediyor başta sağlıklı olsun tabiki de yinede bir değişik olduk yani 😀
Aynura20 elifensarzeynep biz en baştan beri iki tane doktora gidiyorduk biri özel biri devlette geçen hafta devlete gittik bi tane bayan doktor vardı ilk defa ona gitmiştik kız dedi bu hafta tekrar devlete gittik 3 lü test için testten önce ultrason çekilmek istedim kendi doktorumuz vardı baktı erkek dedi 😀 değişik yani gerçekten bazen değişebiliyor sanırım
Ozummmm Aynura20 canim devlette yanilma payi oluyor diyorlar ama ozelde pek sanmiyorum ama bellide olmaz bunlari okidukca bende tereddut ediyorum hala alisverise baslamadim bu yuzden 😂😂
ikramuratyanik Aynura20 Olduuuu az önce yaşadım 😂 Kiz hissediyordum cuma günü farkli bir doktora gittim bebeğin erkek dedi bugün kendi doktoruma gittim bacakları kapali ama kemik yapısına bakarak soyleyebilirim senin bebeğin kiz dedi 😊 Çıldırmaya ramak var 😂
Cemreemine Aynura20 canim valla suan 24 haftalik hamileyim inan detayli ultrasona kadar bebek gostermedi inatla ve detaylida kiz oldugunu ogrendik detaylida ogrenirsin hic olmadi 😊
Feelina Aynura20 24.haftamda kesinleşti benimde 16da kız demişti ayrıntılıyı bekledim 24 te yine kız dedi hazırlıklar başladı 😊