sunmomy Benimde öyle fakat hamilelikte telli sütyen kullanamadım göğüslerim göbeğimin üstüne cıktıtk icin tel battı, telsiz toparlayıcı kullanıyorum suwenden aldım memnunum topladı baya
derin1derin Pentinin lotus serisi ve suwenin diana serisine bakın ikisinden bir adet edinin yeterli mutlu olacaksınız 🥹
asilannesii Bitanemm benimde göğüslerim büyük ve biraz sarkık. Özellikle pandemi döneminde sütyensiz gezmeye alıştım evde. Dışarıda da lcw dan aldığım yarım atlet tarzında sütyenler var onları kullanıyorum. Destekli kullanınca agzıma gircek gibi oluyorlar benden 1 metre ileride gidiyorlar🤣 destekliyi sadece eşime giyiyorum🤷♀️ Şuan hamileyim ve emzirirkende yarım atlete devam ederim büyük ihtimal. Param olsa gidip 75 beden falan yaptırırım bunları🙄
Cidoliko Bitanemm ben de aynı dertten muzdaribim,eskiden hep içi süngerli sütyenler kullanıyorum hem daha büyük gösteriyordu hem de tam toparlamıyordu,yakın zamanda süwen den aldım süngersiz olanlaran çok rahat ettim,göğüs ucu da göstermiyor
Ozlm0916 Bitanemm ben almadım yani gerek duymadım yarım atlet daha rahat oluyor bebeği emzirmek açısından benim arkadasimda aldi bir kaç sefer kullandım duruyor dolapta dedi