1Mom-baby Tugcezeynep89 yok gibi maleseff ☹️ama şüphen varsa kan testi ver inşallah en kısa sürede allah gönlüne göre verir
arirangg Tugcezeynep89 3 gün kala çıkmayabilir canım. Ama kan verirsen çıkar. Evde test yapacaksan Adetinin 3 gün geçmesini bekle.
Aysel_krdg Tugcezeynep89 canım benim regl günüm dündü test yaptım negatif ama hala umudum var regl olmadığın sürece umut vardır umudunu kaybetme
Tugcezeynep89 Aysel_krdg ya sen varya benim her gönderilme usenmeden yorum yapıyorsun rabbim gönlüne göre versin 🙏şimdi arkadaş bir test almış onunda yaptım hiç regl olcak gibi değilim çünkü
Melike_nur53 Tugcezeynep89 malesef göremedim canım zaten bu testler erken testlerden ben 1 haftalıkken gördüm olsa belli olurdu umarım en en en kısa zamanda rabbim görmeyi nasip etsin 🤲🏻 hak eden hiç bir anne evlatsız kalmasın dualarımdasınız
Mrv_123_bg Tugcezeynep89 bende gördüm ama cok silik kuruma cizgisi mi kacdk da çektin bunu kuzum. Birde telefonun ayarlaru ile oynayinca renk ayarları ile daha belirgin oluyor