Aden58 Pijamaskeliler Allah’ın izniyle herşey düzelir inşallah nasipsen öte yol yok hepimiz inşallah bekliyoruz güzel haberleri
Asliormanci Yeso59 havuc suyu iç canım hazır alma meyve suyu sıkacagında sıksınlar iç faydası olur inşallah
Yeso59 Asliormanci ailem uzakta canım eşimde pek yapamaz şuan ondan havuç yiyorum oda belki aynı işi görür 🤣🐣
Yeso59 Pijamaskeliler çapaya ayda bir gidiyorum şuan tekirdagdayim orda yaşıyorum bende suda aldırmıştım 3 hafta bekledim aman neler neler yaşadık Allah daha beterini yasatmasin inş bunlarda bize anı kalsin
Nilgun75 Yeso59 hiç korkma benim kızım içinde 34.haftada öyle dediler,her gün amniyon sıvısı geliyordu,38. Haftada en son gün gittim kalbi duyulmuyordu,ultrason da baktılar sıvı bitmiş,doğuma alındım 8 saatte normal doğum yaptım,şimdi 15 yaşında
Yeso59 Nilgun75 ay inş benim kızımda sizinkisi gibi sagsalim gelir şuan hastanede belirsizce beklemek insanı çok yoruyor
Bbilim118 Yeso59 banada o haftalarda suyun az kontrol edicez dedi doktor ben her gün 4.5 lt su içtim her akşamda yatmadan önce havuç sıktım taze karı meyve sıkacağında bi bardak içtim 1 hafta sonra bebeğin suyu yükselmişti hatta birazda fazlaydı haftasına göre o zaman bıraktım havuç içmeyi
Bbilim118 Yeso59 suyu daha etkiliymiş canım yemekle olmaz demişlerdi bana dışardan alabilir eşin vardır illa meyve sıkan yerler
Aydanur01 Yeso59 Aynı haftaydım 3 hafta önce volbol havuç suyu iç su tüket kesinlikle suyunu fazlalaştırdığını göreceksin. Ama ben 34+5 te sezeryan oldum
Yeso59 Aydanur01 inş iyidir bebeginiz bende havuç yiyorum hastanede olduğumdan ama eğer daha yatisim devam ederse katı meyve sikacagini getirecegim
Meliyyke Yeso59 kilosu biraz düşük gibi sanırım ondan almadılar canım. İnşallah geçer gider düzelirsiniz bebeğinle 🙏🏻
Bbilim118 Yeso59 etki ediyo bence canım ben suyumun öyle arttığını düşünüyorum şahsen sanada şifa olur inşallah