Kızlar merhaba 1 Kasım salı günü sabah 10’da doğumum oldu :) Bir hafta öncesinden bende heyecan, panik atak başlamıştı . Çevremden kendimden hiçbirseyden mutlu oylamıyordum iyice içe dönük olmuştum çok korkuyordum ameliyat esnasında panik atak geçiririm diye , ameliyat anını düşündüm hep sonrasını kolay gördüm atlatırım dedim 🤦🏼♀️Gece korkudan titreyerek uyanan ben , uyandığımda bi cesaret soguk kanlılık gelmişti 🙏🏻 Sabah 7,30’ta hastanedeydim öncelikte oda ayarlandı kıyafet giydim ve damar yolu açtılar hala sakindim çünkü başka çarem yoktu 🙈 Kız arkadaşlarım ve eşim odayı süslemeye başladılar beni nst’ ye aldılar daha sonra dogum videomuz için geldiler son hallerini çektiler ve zaman geldi beni almaya geldiler o esnada babam yeni gelmişti biraz ona panik yaptım ama yetişti cok şükür 🙏🏻 eşimle asansörle biz indik diğerleri merdivenden ben normalde hiç duygusal değilim eşim aşırı duygusal hamilelik beni çok duygusal yaptı , eşim kötü olmasın diye hiç ağlamadım tuttum kendimi sadece ilk kapıdan girerken eşimin o surat ifadesi biraz kötü yaptı beni genede dayandım , ameliyat haneye girdik birsuru farklı oda ameliyattan çıkanlar vardı bakmadım hiç etkilenmeyim diye , odaya aldırlar yapılacak işlemleri anlattılar öncelikle belden iğne asla acıtmadı damar yolu daha çok acıtıyor emin olabilirsiniz , yorulmuş gibi eğildim bir kişi omuzlarıma bastırdı çok çabuk bitti .Daha sonra ayaklarımda yavaş yavaş karıncalanma hissettim ama uyuşmamış gibiydim sondaydı orda taktılar acı yok ama dokunmaları hissediyorsunuz , anestezi uzmanına panik atağım olduğunu ama bişey olursa sadece sakinleştirici istediğimi asla uyumak istemediğimi söyledim oda ozman bebeğe geçmesin duruma göre yapalım dedi kabul ettim ve doktorum geldi . Başlayınca haber vericez dedi ama başlamışlardı yukarıdan kendimi gördüm kendimi gördüğümü söyledim örtüyü biraz daha bana doğru getirdiler , kafamı yükseltmelerimi istedim , sürekli konuşup iyisisin dediler , kalp atışlarımda tansiyonumda hiçbir problem olmadı beni doktorum cok komik ve rahat biriydi zaten hangi bıçakla keselim ekmek bıçağı felan dedi bende şef bıçağı olsun daha güzel felan dedim baya rahattım ilginç bir şekilde , beni en fazla etkileyen ki oda kötü anlamda değil bu süreç içerisinde bastırmaları ve sallamaları ondada migdem bulandı cok hafif söyledim hemen ilaç yaptılar . Kızım 7 dk içinde doğdu o duygu herseye değerdi mis gibi kokuyordu yanıma getirdiler öptüm kokladım resim video derken yanımda giydirip kontrol edip babasına göstermeye gittiler o esnada benide dikiyorlardı sakinleştirici istermisin dediler. Korkup genele çeviririm belki diye bide onun için korkan ben istemedim ama dikişler uzun sürecek diye sanırım birazcık yapalım rahatla dediler kabul ettim . Bebişim getirdiler emzirmeye çalıştılar o esnada doktorum gitti sandım seslendim burdayım bi yerin kanaması durmuyo onla uğraşıyorum dedi orda bıraz tırstım ama kötü bişey olsa bana söylemez diye düşündüm ve tüm işlemlerim bitti ve güzel kızımla odamıza çıktık . Bundan sonraki süreci anlatmak istemiyorum herkesin acı eşiği farklı ama inanın bugün 5. Gün geçiyor hiçbişey kalıcı değil :) Hemişerler gayet ilgililerdi . Çok çok çok güzel bir duygu🥹 Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum hepinize🤲🏻 bol bol dua edin Allah yardım ediyor inanki ve herseye değiyor 🙏🏻 Ben bile böyle sakin kalabildiysem emin olun sizde kalırsınız 💪🏻Minik kızım suan yanımda mışıl mışıl uyuyor 🙏🏻🥹🫶🏻Onlar için değer . Çok uzun oldu hakkınızı helal edin 🥰Bizim buradaki serüvenimiz bitti hayırlısyla , darısı başınıza 💕
Hastane: Çorlu Vatan
Doktorum: Erson Aksu (kanki çetesi olan )