2prensesannesiiii Kbramhmt yaaaaa yok hep karından bakıldı bana 🥰 hayırlısı olsun 9 kasım gelince atarım buraya 11 haftalık olmuş oluyor tahminde yapılır burda🥰🙏🏻
Rabia-- Adet tarihinin son günü 22 ağustos bizde geç döllenmeyle aranızdaki yerinizi aldık bi kere gittim hastaneye günler geçmiyor resmen bende 9. Haftada gördüm sadece üçüncü gebeliğim ama henüz bi hareket hissetmiyorum 🤗
Kbramhmt Rabia-- hayırlısı olsun inşallah benimde üçüncü gebelik ama bulantı baş dönmesi sersemlik hele uyku çok var ve karnım baya çıkmaya başladı
A_C_04 Kbramhmt bilmiyorum zmn sürekli farklı çıkıyor anlamadım 15 gün önce gittim 6+3 dedi dün gittim 8+0 dedi
Sinemekee A_C_04 canım benimde öyle makineden herhalde gece acilde baktıklarında herşey doğruydu 3 gün sonra gittim 1 hafta farkı vardı vallahi anlamıyorum artık bende
Sinemekee Kbramhmt bende 10+1 oldum nasıl geçiyor hamileliğiniz 🤩 benim belim çok ağrılı bir şekilde devam ediyor benim gibi olsan varmı 🥺
Samiye_filiz Sinemekee benim de 10 hafta 4 günlük ve bel boşluğu ağrısı kalçaya kadar vuruyo ilk kızımda yoktu hiçbir belirti ama suanki bebiste ara ara bulantı hissi gelip kusma olmadı ve sürekli hep halsızlığım üstümde hep yorgunmusum gibi hissediyorum kendimi yürümekte bazen zorlanıyorum gibi ağrısından dolayı 😐 bu hamileliğim değişik ilerliyo benim
Kbramhmt Sinemekee bel ağrısı bazen çok oluyor ama genelde vücut yorgunluğum.var baya böyle zor yürüyorum hep yatsam yatarim yani
1072PINAR Sinemekee Canım benim de belim ağrıyor sol tarafıma vuruyor.Erken haftalarda böyle ağrı olmasi normal mi bilmiyorum pazartesi randevumuz var bakalım.
Sinemekee Samiye_filiz tam olarak bende senin gibiyim bulantım olmadı ama halsizlik uyku isteği ve ağrılar sanki 6 aylık hamile gibi herşeyde zorlanıyorum 😭
dilos011 Kbramhmt uygulamaya göre 217 gün kaldı diyor Bizde tam 9 haftalık olduk 😂 Son adet tarihim 3 Eylül benimde
Dilaraanl dilos011 benimde son adet tarihim 27 eylül. 10 haftalık olduk. Erken döllenme olmus sanırım😌 doktor emin misin son adet tarihine diye sormustu cünkü😂
anakuzusuu Benım de sat 22 Ağustos. 9 kasımda göreceğim inşallah bebişimi🥰 en son 11 ekimde gitmiştim. Ara sıra kasik ağrısı, bulantilar ve kusmalarla geçiyor benim 😢yeter ki sağlıklı olsun da insan bir şekilde alışıyor 🌼
Kbramhmt Zeynep6019 bende tam o hafta gidicem ama bizim hastanenin ultrason cihazı eski olduğundan doktor yapmak istemiyor eğitim araştırma git demişti gerekirse hiç yaptirmicam
Kbramhmt Zeynep6019 ikinci çocuğumda test down sendromu çıktı eğitim araştırmalara git gel en son ne gelirse razıyım demiştim ama stres o süreç zordu hiç bilmemek en güzeli aslında öğrenince de bir şey yapmıyorlar sadece kendini hazırla işte herşeyi tertemiz çıkıp doğumda sorun yaşayanları da biliyorum yaptırmaya da bilirim ya ben
Zeynep6019 Kbramhmt ya zaten ne olursa olsun bebeğim kabulum ama işte ne bileyim yine de içimde kalmasın diyorum ben özele gidiyorum ama orada çok pahalı devlete sıra aldım benim şeker hastalığım var devlette her gitmemde her an bir şey olacak gibi davranıyor sürekli perinatolojiye gönderiyor daha da panik oluyorum ozeldeki doktorum gayet rahatlatıyor ilk günden beri şükür hiç bulantım kanamam felan olmadı