Aleynaerayy22 Ben çeyrekli bileklik yaptırıp bitane gerisini bebeğimin adına bankada yatırım yapmayı düşünüyorum 👼
Tripkolikkkiz Aleynaerayy22 doğum yapınca 1 tam , 1 yarım, 3 tane çeyrek altın, Bi tanede ceyrekli bileklik, 1 çift altın küpe ve 1500 tl hediye geldi. Borcumuz vardı onları kapattık. Bilekliğim ve küpe kaldı sadece.
Nnuurr Aleynaerayy22 Ay orasıda vaar her şey kaç katı pahaladı. Şimdi ki zamanda hediye alıp yapanlarda helal olsun 👏🏻😂
Bayancorek Aleynaerayy22 Gelen altınları direk bankaya kasamıza koyduk, koymaya da devam ediyoruz geldikçe. Bir gün gerek eğitimi gerek ise başka bir ihtiyacı olduğunda yine onun için kullanırız. Onlar onun sadece. 💙
GGkaya3435 Aleynaerayy22 biz yatırıma koyduk altın hesabına, 1 sene sonra üzerine biraz ekleyip araba aldık tabi o zamanlar arabalar çok ucuzdu eski 2.el sağlam bi araba aldık ilk arabamızdı 3 sene önce
Bmom Aleynaerayy22 bireysel emeklilik hesabı açtık her ay azda olsa ekliyoruz üzerine devlet katkılı faizsiz ister altin ister dolar euro olarak birikiyor
Dilaraa23 Aleynaerayy22 bunu hiç düşünmemiştim😄 kasaya atarım herhalde bebeğe acil birşey lazım olursa kullanırım
Aslhnklk Aleynaerayy22 Bebeğin olduğu için onun geleceğine yönelik kullanmak istiyoruz gelen paralarada altın yaptırıp koydum öyle kendimiz için harcamak istemiyoruz umarım zorunda kalmayız