glnr_21 Kızlar 27 haftalığım sadece gece başlayan ayak parmak kaşıntım birde el parmak tahlil yaptırdım bir şey çıkmadı ama sanki sinek ısırmış gibi öok gene kaşınıyor ayaklar neden acaba
Dark glnr_21 alerjik olabilir cildiyeye gidin, krem falan verir İlerleyen zamanda daha dayanılmaz oluyor
Nz27 glnr_21 canım korkma aynj sorunları yasadım geceleri baslıyor yataga girinxe deli gibi duramıyordum uyuz gbi bişi oluyor momecan diye krem veriyor cildiye anında kasıntıyı kesiyor bende tahlil yaptırdım idrar kan bişi cıkmadı kasıntım 33 den beri vardı hala da ara ara oluyor baslar baslamaz hemen kremliyorım kendimi sinirlerimi cok bozmustı heryerim kanattım bacaklarım özellikle yara bere icinde :)) inş aizinde gecer kısa süre icinde
Dark glnr_21 normalde gece akşam artınca kolestaz ama baktırdım diyorsunuz Alt ve ast değeriniz normal mi Bence birde safra asitlerine baktırın. Benim o yüksekti mesela
glnr_21 Dark asit ve alt normaldi sonradan direk normal tmm dediler geçtiler peki ona devlet bakmıyor diye biliyorum o yüksek olunca ne oluyor
Dark glnr_21 şöyle, varsa ilaçla takip ediliyor. Eğer düşme olmuyorsa 37 de doğum yaptırıyorlar bekletmiyorlar Benim 35 lerde başladı, 36+4 kesinleşti 37+0 doğum yaptım. Haftam büyüktü ilaç kullanmadım
Dark glnr_21 evet ama doğum şeklini etkilemiyor. Benim acilmam ilerlemedi o yüzden sezeryanla doğum yaptım
Nz27 egeninincisii evet kesinlikle gece baslıyor sadee gün icinde olmuyor aynısnı yasadım kollar bacaklar ellerim duramıyordum
Babyozi21 Nz27 30 haftalık hamileyim benim de geceleri son dört gündür çok fazla kaşıntım oluyor bacaklarım kollarım bilim kaşımamak için zor tutuyorum ama yine de uyurken kusuyorum benim de mi aynı şey acaba krem gerçekten işe yarıyorsa ben de alayım doktoruma sorup neden oluyor acaba
Nz27 Babyozi21 zaten kadın dogım bişi yok diyorsa sonuclarında cildiyeye göründüm anında gidip o verdi kremi bittikce ezcaneden recetesiz de alınabiliyor direk kasıntı kremi gece sürüyosun heryerine kokusu biraz hoş degil ama o an onu düşünmüyosun yeterki rahatlım uyumak istiyosın kasıntısz sekilde ben cok cektim cok iyi biliyorım artık kremsiz biyere gitmiyordum baslar baslamaz hemen sürüyordm elimle agladım günleri oldu kasınto yüzüne uyuyamıyordum ilk zamanlar momecan diye bişi cildiyeye sorarsnz biliyorlar zaten veriypr direk bi de yanında bi krem daha var karısık yapıp avucumda yediriyordum cok rahatlatıyordu beni allaha şükür su sıralar yok şimdi de diş sorunu diş eti sorunu kemik agrılarım basladı sona geliyoz sanırsam ondan
Babyozi21 Nz27 Aynı SORUNLAR bendede mevcut diş eti Problemi kısık ağrısı sırt ağrısı bacaklarım kitleniyor zaman zaman sona geliyoruz o yüzden oluyor bebeğin yeri daraldıkça ve aşağı inmeye başladıkça anne de son trimester dayoruluyor maalesef
Nz27 Vala direk gidin cidlyeye beklemeyin ben anında gittim canım yanıyor uykusz kalıyordum o an para mara düşünmedim hic Zaten özel takipliyim aynı hastanenin hemen cildiyesine cıktım bi an önce kurtulmak icn 🤦🏿♀️🤲🏻