Mryy01 Boş gebelik geçirdim 1 ay oldu tam adet görmedim henüz sizler ne kadar sürede adet gördünüz ve çocuk denemesine ne zaman başlayıp hamile kaldınız güzel annelerim
YaseminBatrk Mryy01 bebeğimin kalbi durmuştu 11haftalikken kürtaj oldum çok yıpratıcı süreçti. 6 ay bebek istemedim.sonra isteyince 2 ay da olmuştu. Şimdi oğlum 20 aylık 🥰 Allah’ım sağlıklı hayukri evlat nasip etsin
Ozge111 Mryy01 10 eylülde kürtaj oldum 9 ekimde adet oldum doktorum 1 adet sonrası tekrar düşün dedi biz genetik test verdik sonuç bekliyoruz
arirangg Mryy01 Geçmiş olsun canım. 14 Eylül’de bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Tam 32 gün sonra adet oldum. Şu an yeniden deniyorum
arirangg Ozge111 Canım ben de senden 4 gün sonra kürtaj oldum. Ben de genetik test verdim. Pıhtılaşma eğilimi var dedi dr. İyi ki yaptırmışım. Bana dr tavsiye etmedi kendim peşine düştüm
Ozge111 arirangg benim 2 i. Kürtajım 1 de kimyasal gebelik yaşadım en son yaptırdım daha çıkmadı sonuç
Cey-cey Ben beta takibide yaptım saglık ocagında 74 gün sonra adet olmustm Bende 10 haftalık kürtaj oldum kalbi durdu 😔tüp bebekle hamile kalmıstm
Minikmucizelere Mryy01 ben dış gebelik gecirdim 39 gun sonra adet oldum doktorum üç ay korun dedi iki iki buçuk ay oluyo sonrasinda korunmayi birakicam inşallah en kısa zamanda sağlıklı masip olur tüm isteyenlere🤲
mimar_anne Kürtajdan 2,5 ay sonra adet olabildim oda doğum kontrol hapıyla normalde çok düzenliydi adetlerim 6 ay da korunmuştum korunmadığım ay yine hamile kaldım şuan 31 haftalığız çok şükür 🙏🏼
Minikmucizelere 23kubra23 ben kurtajdan uc ay önce cektirmistim tekrar cektirir miyim bilmiyorum siz cektirecek misiniz
23kubra23 Minikmucizelere yani dış gebelikten önce çektirdin hsg öylemi bi sorun çıkmışmıydı ben çektirdim çok güvendiğim bi merkez değildi kafamı daha gazla karıştırdı
Minikmucizelere 23kubra23 benimki guvenilirdi univerdite hastanesiydi bi sorun cikmamisti ilk ay degil sonraki ay gebelik olmusdu ama dış gebelik oldu ama kendi doktorum ozelde o doktorum dis gebelik dedi kurtaj oldum uc ay korun dedi bakalim sonrasinda nasi olacak inşallah ikimiz icinde hayırlısı olur siz ne zaman kurtaj oldunuz
ecem11 Mryy01 geçmiş olsun 🙏ben de boş gebelikten kürtaj oldum tam 40 gün sonra adet oldum ilk adetten sonra hamile kaldım şuan 24 haftalık olduk kızımla 🌸🤗