sedamom00 Hilalbeby bol bol kayısı konfostosu için ben öyle yapıyorum birde su bol bol çok iyi geliyor kabozlıga
benkosarim Hilalbeby doktorum eczane de satılan dulcasoft var reçetesiz onu verdi onu suya bu kapak döktüm içtim şükür daha olmadım size de tavsiye ederim hamilelikte kullanılıyor ishal yapmıyor içiyorsunuz sabaha kadar diskiyi yumuşatıyor bağırsakları düzenliyor kurtulun alın
Mello29 Hilalbeby Valla 21.haftadayim en basindan beri kabızlık yasiyorum ve sonunda hemoroid oldum kendinizi zorlamayin cok ıkınmayın hemoroid de zormus kötüymüs
Hilalbeby benkosarim teşekkür ederim bakarım zorlanmaya da korkuyorum düşük riskim var su tukekiyorum kayısı da aliyim sizin ilacı da
benkosarim Hilalbeby deneyin vallahi ben birdaha kabız olmadım doktorunuza da sorun tabiki istiyorsaniz bol bol su tüketin çorba felan kayısı suyu içmek te işe yarar ama en etkilisi o dulcasoft
ornkav En doğal ve güzeli günkurusu yemek sabah aç karnına 2 tane yiyorum bir bardak su içiyorum yarım saat sonrasında falan kahvaltı yapıyorum👍🏼 gece yatmadan yoğurda doğrayarakta tüketebilirsiniz