-Merveee- Kuzular merhaba ilk gebeliğim 14 haftalık gebeyim ilk haftalar bulantılardan hastanedeydim son üç haftadır da tükürüğümü yutamıyorum yutmayı deniyorum midem ağzıma geliyor kusuyorum sizlerde oldu mu olduysa nasıl geçiyor bilgisi olan var mı ? 😩
Hulya2841 -Merveee- ay bende öyleydim tükürük dolardı agzıma hep bi kaba tükürüp duruyodum bi careside yok yani bn bulamadım hiç 20.haftadan snra düzeldi kabus gibiydi
Anonymousmom -Merveee- ayy çok kötü 4 Ay yasadım kendi kendine geçti sonra. Zencefilli şeker biraz iyi geliyor
-Merveee- Demet4_4 az az sık sık elimden geldiği kadar yiyorum meyveyi falan da ama psikolojik olarak mi bilmiyorum yedikten hemen sonra dolu su oluyor ağzım
Yenianne66 -Merveee- yok hatta kaynanası yani anneannem çok söylenirdi ama ne yiyebiliyo ne içebiliyordu bacısı da aynı onun gibiydi dört ay mı ne öyle oluyor sonra geçiyor bildiğim kadarıyla
-Merveee- Hulya2841 hem de ne kabus 😓 gece uykusu kalmadı zaten ne zaman dalarsam o zaman uyuyabiliyorum dışarı çıkmak istemiyorum kötü etkiledi beni yutmaya çalışsam kusuyorum yutmasam ben zorlanıyorum