ramonun_annesi Selam güzel anneler bende doğum yaptım ikinci doğumumu 21 Ekim tarihinde hastaneye yattım erken doğum riski nedeniyle 4 cm açılmam vardı ama bebeğim 33 haftalık olduğu için dogmamasi lazim dedi doktor 10 gün yattım ilaçlarla sancılarım durduruldu 30 Ekim tarihinde eve geldim hastanede sancım falan yoktu neyse saat 4 gibi eve geldim karnıma ağrılar girdi belim uyuşmuş gibiydi ayağa zor kalkıyordum fakat sandım ki yorgunluktan ağrılarım ama tabi dakikalar geçtikçe sancılar şiddetlendi saat oldu gece 01.40 lavaboya kalktım baktım kanamam var o an anladım hemen duş aldım üstümü giydim yatağa uzanayim dedim öyle şiddetli bir sancı vurdu ki ağlayarak eşimi uyandırdım kalk doguruyorum dedim eşim hemen eşyaları alıp arabaya götürdü hastaneye gittik ama nasıl şiddetli sancılar geliyor anlatamam hemen acile gittik hemşire kostu elimden tuttu odaya alıp alttan muayene etti sen doguruyorsun nasıl acilmana bakmadan taburcu ettiler dedi 10 cm açılman var sen doguruyorsun dedi hemen dogumhaneye aldı beni hiç beklemedim ikinci doğumdan çok korkuyordum inanın kızlar ilki gibi değil gerçekten zor olur diyordum ama öyle olmadı sadece evet sancılar biraz şiddetli oldu fakat doğumdan sonra o acı hiç aklına bile gelmiyor 15 dk içinde belki doğum yaptım bebeğim doğar doğmaz hemen ağladı o ağlaması bile yetti acıyı unutmaya ama ilki gibi uzun saatler sancı bile çekmedim fakat bebeğimin haftası küçük diye kucağıma vermeden muayene ettiler kuveze götürdüler oysaki çok istedim göğsüme koyup koklamayi bebeğimi ama nasip olmadı şuan ben evdeyim kızım kuvezde Allah’ın izniyle bir sıkıntı çıkmazsa pazartesi kan tahlillerine bakıp taburcu edilebilir dedi doktor bebeğime kavusayim diye dularinizi bekliyorum teyzeleri demem o ki kızlar sakın ikinci doğumdan korkmayın gerçekten o kadar kolay oluyor ki en çok korkan ben bu sefer ki doğumum da rahattım ilkinde çok acı çekmiştim sorularınız varsa cevaplayabilirim bu arada devlet Hastanesinde doğum yaptım gerçekten Özel yada devlet farketmez önemli olan iyi insanlarla karşılaşmak hepinize rabbim hayırlı doğumlar sağlıklı doğumlar nasip etsin 🥰 bebişinizi kucağınıza alınca bebişiniz doğunca inanın tüm acılar geçiyor anlatacaklarım bu kadar kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin ♥️🥰
Derya_gumus ramonun_annesi devlette iyi insanlara denk gelmeniz cok iyi olmus sizin adiniza sevindim insallah bebisinizde saglikla cikar sarilip opersiniz doya doya Rabbim saglikla buyutmenizi nasip etsin kac kilo dogdu bebisiniz 33 haftada benimde kasilmadan dolayi biraz risklide ondan soruyorum
Tinkerbell_0423 ramonun_annesi canım Allah tez vakitte kavuştursun seni bebeğine. Sen sanırım agridaydin nasıldı devlet hastanesi özellikle ebeler hemşireler davranışları 🥺
cimcimemmmm ramonun_annesi masallah guzel dogumun ommus canim. Sancılarını hastanede değilde evde gwlan çekmen sonra Hstaneye gidişinle dogumun bir olmasi cok cok guzel. Elbette gönül isterdi ki vaktinde gelsin olsun buna da şükür ki bebegin sağlığı yerinde . Dun postta okumuştum 34 haftalik bebegi doğdu ve öldü cok zor . Etkisinde kaldım bayağı. Bu yüzden sukretmemiz lazim . Kuvezde kalsa da olsun diyo bi yandan. Rabbim saglikli hayirli evlat etsin sizlere bağışlasın canim ❤ darisi bizlere olsun 🤲amin
AnagibiAnaa ramonun_annesi Sizin adınıza çok sevindim koyalca doğum yapmışsınız 🥰 Darısı başımıza yarın yatışım var inşallah sizinki gibi bir avazda kurtulurum.. okuyanlar duâlarınızda unutmayın 🌸
ramonun_annesi Derya_gumus 2.170 gram doğdu canım inşallah bir an önce kucağıma alırım daha dokunamadim bile ☹️🤲
Selmos- Benim de nst de sancım çıktı ama ben hissetmiyorum ilaç yazdılar içmeye başladım kasılma dursun diye , yarın tekrar kontrole gidicem açılma var.mı ve nst kontrolü için 33/6yız 35/2 ile uyumlyuz 2550 gramız sizce nasıl
ramonun_annesi Selmos- ilaç içince sancı hissedemezsin bende öyleydim ilaç içiyordum hiç yok sancı nst"de çıkıyordu gerçi ama bende tık yok eve gelince ilaç kesilince hissettim kilosu da iyi hiç korkma benimki 2.5 kilonun altında ve erken doğdu 33 haftalık o yüzden koveze alındı
ramonun_annesi Tinkerbell_0423 evet canım Ağrı’daym valla ben memnun kaldım evet doğuma ilk girişte ebeler biraz sert davranıyor ama sonra sohbet muhabbeti biz sakin davranirsak kadınlar dediklerimizi uygulamaz bebek sıkışır boğulur diye biraz sert davranıyoruz diyor sende mi ağrıdasn ama genel olarak hemşireler ebeler iyi 14 gün yattım hastanede çok ilgilendiler yani
ramonun_annesi Selmos- maşallah biraz daha dayansa bebişin haftası iyi yani kuveze alınma şansı çok az 🤲🥰
Tinkerbell_0423 ramonun_annesi evt agridayim benim de az kaldı ama ebelerden çok korkuyorum travma kalmış öyle galiba iki doğumumda da hep kavga ettik onlarla 🤦🏻♀️🙄
ramonun_annesi Tinkerbell_0423 hiç korkma bende öyleydim ilk dogumda kesi atarken uyusturmadilar bağırışlarımın haddi hesabı yoktu ama burda uyusturup kestiler hiç hissetmedim ağlıyordum ikinciyi nasıl dogurucam diyordum hiç korkma inan ki
ramonun_annesi cimcimemmmm amin canım rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın bende isterdim vaktinde doğsun ama nasip