Cnsmood Kafamda deli sorular. Bagi neo travel yazık diyorum o paraya. Fred mayer , elele mido , 4baby bagi bunların hepsi birbirine benzeyen ve hafif olan arabalar. Bu markaları alıp kullananlar varmı ya sa tavsiye ediceğiniz başka markalar
Yarenn92 Cnsmood bagi neo aldım geçen hafta daha kullanmadım çok araştırdım diğerleri daha uygun evet ama çok ağırlar tek başıma birde çocuk baş edemem katla aç o yüzden bagi neo yu tercih ettik toplaması sürüşü baya iyi
Kahvekolik Cnsmood kraft A9 kabın boy rahatlığı der susarım travel alıpta pişman olmayan yok etrafımda
Dilayyyyy Cnsmood prego cruiser kabin boy çok memnunum ayri bir puset aldik 4 ayina kadar puset arabaya sigiyordu oyle kullandim 4 ayindan snra pusetsiz sekilde arabasinda
Cnsmood Yarenn92 kafama en çok yatan ama bagi den daha hafifleri ve diyatı daha uygunlarıda var yazdığım markalar o yüzdeb çok kararsız kaldım yarın gidip canlı olarak test edicem
Cnsmood Kahvekolik yeni doğduğunda kullanılabilir gelmedi ama bana ekstra puseti yok sanırım. Siz nasıl kullandınız
Yarenn92 Cnsmood doğrudur benim baktıklarım çok ağırdı 15 kg boş haliyle bagi ise 9 belki ben denk gelmedim siz daha iyisini bilirsiniz tabi hangi içinize sinerse onu alın
Merveozdemir Travel model asla tavsiye etmiyorum ilk bebehime casual marka travel sistem Bebek Arabası aldım görünüşe aldanip ama çok gereksizmis ikinci arabamı aldım onun üzerine kabin tipi diye geçiyor aşırı rahat kullanışlı hafif tek elle açılıp kapanıyor valiz gibi sürülüyor koluma çanta gibi tak taşı tamemn yatış pozisyonu da var . Yani travel model almayın da ne alırsanız alın 😄
Cnsmood Merveozdemir hem kabın hemde pusetli hepsi bir arada fiyatıda ona göre tabi. Ben hepsini bir arada isteyip hafif olmasını istiyorum. Dediğiniz gibi çanta gibi hafifçe taşıyabileyim. Ama kullanışlıda olmalı araba alırken bu kadar düşünmedim valla. 🤦🏻♀️ Bebek arabası olunca daha ne deliliklerim olucak acaba
Merveozdemir Cnsmood puseti ayrı alın tercihiniz kullanışlı bir araba olsun öncelikle zaten uzun süreli olan araba olacak puseti birkaç ay sonra kullanmayı bırakırsınız tercih ettiğiniz araba yatma pozisyonuna da geliyorsa.