yagmur089 Aleynaerayy22 yani o kdr cok gurdegildi ama vardi saci bundada mide ynmasi cok bklm hyirlisi mide yanmasi bazen de baharattanda kaynaklaniyor
my-stery Aleynaerayy22 eveeet, ama sonra hepsi döküldü 4 aylıkken kazıdık 🤣 şimdi de çok ince telli saçları
serdemgunes Valla ablamın o kadar yandı ki geceleri sabaha kadar oturuyordu yanmasından ama yiğenim keşke oldu hala da seyrek saçları benim de çok nadir yanıyor bakalım görecez kel mi olacak saçlı mı
Aleynaerayy22 serdemgunes ya bende çok merak ediyorum ablamın cocuklari hep Çimen gibi çok saçlı doğdu hep midesi yanmıştı benimde kavruluyor hep
yagmur089 Aleynaerayy22 ewt hemde cok ne kdr kacsakta o illa yemeklerde yag olcak baharat oluyor illaki ama napalim onlarsizda bsy olmuyor hele yagsiz bsy yenmiyor
my-stery Aleynaerayy22 yani ben kıyıp da kazımazdım aslında ama çok aşırı dökülüyordu ağzı yüzü yattığı yer saç oluyordu ve kafası çok terliyordu üşütür diye korkuyordum, seyrekti aslında saçları da ama vardı yani, kazıdık rahatladık ☺️
kuzeymomsss Aleynaerayy22 doğuma gideceğim gün bile midem cayır cayır yanıyordu. Oğlumu bir çıkarttı doktor siyah kıvırcık saçlı bir bebe 😂
kaderbylozturk Aleynaerayy22 ya benım 8. Aydan sonra sureklı midem yanıyor aşırı hele 35. Haftadayım ölüyorum uykusuzlukdan ama uyuyamıyorum yatınca midem yanıyo öksürtüyor kusuryorum sonra dontora gittik doktor cok sacları var dedı midemın yanması ondan mı dedım midene baskı yapıyor oyuzden onunla alakası yok dedı ama ben onunla alakalı oldugunu dusunuyorum baskı bukadar mide yanması yaparmı ya geberıyorum resmen
Aleynaerayy22 kaderbylozturk killar yapıyor ya ondandır bence canım benimde 8 aya gircem suan 7 buçuk aylığız cayir cayir yanıyor valla ne yesem
Tiriri Aleynaerayy22 daha cok yemek dokunuyor ondan mide yaniyor benim yaniyor ultrasonda saclarida gozukuyor ama yedigimden anliyorum ki yemek dokunuyor