nurellaa212 ayselinaaaa doktorum bana hamileliğin hiçbir döneminde boyatmamamı söylemişti canım. Riske atma boyatma bence
gizemkarla ayselinaaaa ben boyatıyorum hemde sarı 12 haftadan sonra hıcbırsey olmuyor hatta yarın yine boyaya gidicem 37 haftama gırıcem
Desasel12 ayselinaaaa bende boyadım canım 20.haftamda doktoruma da sordum amonyaksız boya ile yapabilirsin demişti bende amonyaksız boya aldım boyadım 2 hafta geçti detaylıya da girdim şükür sorun olmadı
Bettuss_123 ayselinaaaa bitkisel boya ve hava sirkülasyonu olan bir ortamda 1. Trimester den sonra yapılabilir demişti doktorum 16 haftalığız fırsat bulupta boyatamadım.
beyzzsenturkk nurellaa212 riske atma keske diyeceğine iyi ki boyatmamışım de bosver bence boyasız da yapabilirsin cocugun icin dayan
nurellaa212 beyzzsenturkk zaten boyatmıyorum çocuğumun sağlığı için ve bi pişmanlık duymuyorum 😅 öyle aman aman dayanış gösterecek bişey değil benim için önemli bi durum değil önemli olan sağlık canım soran kişiye de kibar bi üslüpla belirttim 🤗
Taricat ayselinaaaa ben iki gebeligimde de 12.haftadan sonra boyadım hiçbir şey olmadı . Kanıtlanmış herhangi bir zararı yok zaten . Doktorum 12.haftadan sonra boyayabilirsin demişti