esra_sehadet Ben 13. Hafta da çok hızlı hareket ediyordum o zaman karnında bir şey hareket eder gibi oldu normal mi ?
Karman34 esra_sehadet tek seferlik bir hissetme olmuyor galiba canım bir kere hissedince devamlı hissediyormuşsun 🙃
Karman34 limoncicegim2 oyyy maşallah şükürler olsun çok sevindim adına sağlıkla gelsin bebişin inşallah 😁🧿🙏🏻
Karman34 2kidsmom_ bi sor istersen doktoruna canım ama bence normaldir korkma herkesin farklı sonuçta 🤷♀️
Leylazerr Karman34 vala dert etmedim kontrollerde iyi olduğunu bilmek. Bana iyi geliyordu ilk bebişte 26 dan snra net hissedersin demişti doktorum
Karman34 Leylazerr ne güzel bende dert etmiyorumda işte bendeki merak insan bi korkuyor ilk gebelik olunca aklım ister istemez onda sanki hissetsem korkularımda kalmayacak iyi olup olmadığını bilecek gibiyim 😂 değişik bişi işte 🤷♀️
kevserr38 Karman34 16. Haftadan beri seğirme şeklinde hissediyorum şuan tam 17 haftalık olduk iki gündür içimde birşey oynuyor resmen hissediyorum😍
Fadimegll321 efeninannesiii_ ya bende 2 günde 1 hissediyor gibiyim 17. Haftaya gireceğiz yarın 16 da hisseder gibi oldum 😅 emin de değilim
efeninannesiii_ Fadimegll321 ahahha gaz sanıyordum ben çocuğumu 😂😂😂 çünkü ilk başlarda öyle geliyor minik hareketler olduğu için 😂😂
Yagmurcmn Ajda_3452 doktorum baana 18 ile 20 de hissedersin dedi bekle mutlaka hissediceksin geceleri kendini dinle elini koy 😇
MyLittleMiraclee Karman34 Bende 20. haftamdayım daha ara ara hafif kıpırdamalar oluyor çok değişik birşey allahım gönülden isteyen herkese nasip eder inşallah.😍 Benimde ilk gebeliğim o yüzden daha çok bişey yok inşallah tekmelemeye başlar. Çok merak ediyorum.🥰
Karman34 MyLittleMiraclee ay ne güzel maşallah başlamış ya gerisi gelir en yakın zamanda bol bol tekmelere hazır ol 🧿😂🙏🏻
Oznur-aytac04 Boncukveannsi ben şuan 24+2 deyim dışardan görünmüyor arada bir az bir şekilde hissediyorum normal mi acaba bazıları 25 ten sonra diyor ama insan merak ediyor tedirgin oluyor