Sevinc_musti Karman34 inşallah yaa sağlıklı olsun yeter ki bişey istemiyorum doktor kontrolüme de 2 hafta var meraktan ölüyorum
Meltemdogant Karman34 16+5 de pıt pıt bişeyin hareket ettiğini hissettim günde sadece 1-2 kere 20 den itibaren net hissetmeye başladım 22 olduk şimdi tekmeleri sayıyorum 🥰
Buha_ Karman34 ilk bebeğimi 15 haftalıkken ikincisini 17 haftalıkken ama ben hiç kilo almayıp 10 kiloda vermiştim midem karnım içine çökmüştü okadar kötü olmuştum yağ oranı az olduğu için erken hissetmiştim ikincisinde bir tık daha yağ oranim vardı biraz geç oldu o mesela etkiliyor bunlar
Karman34 Buha_ ben 43 kilo ile hamile kaldım şuan 47 yim çok bi yağ oranı oldumu bilmiyorum ama ben göğüs ve kalçaya kilo alıyorum göbek varla yok arası 😂🤷♀️
Sevgiliya İlk gebeliğimi 15+ zmanalrda seyirme gibi hissettim sonra 16lardan sonra cogaldi ikinci gebeliğim 17+2 yüz tık yok Dr soledim ilk çocukta böle die o senin hayal dunyan dedi 🙄😪 şuan hisserdersen bonus olur snein için 2 3 hafta daha zman var dedi 🤝🤌
Karman34 Sevgiliya hayal dünyasımı tövbe karnını açmadan karın kasını görebiliyorsa kalınmı incemi tebrik ederim o doktoru 😂 birde kilo var işin içinde ve her bebek aynı şekilde hareketli değil herkesin gebeliği farklı 14. Haftada hissetmeye başlayan arkadaşlar var burda 🧿
Karman34 Kubra1806 çok denedim canım hatta ultrasonlarıma abiyle çikolata yiyip gidiyorum hareketliliğini izlemek için ama nafile herkeste farklı 🤷♀️😂
Karman34 010203__esra ay o şişkinlik bendede var hele akşamları sanki iğne batırsam patlayacak gibi oluyorum çok fena 🤷♀️
Senacnl Karman34 17. Haftamın son günlerinde hissetmeye başladım şuan 18+3 üm genellikle hergün hissediyorum ama hergünkü şiddetleri aynı olmuyor bi gün fazla atıyor bigün hafif seyiriyor 🤲🏻🧿😍
Selineda 17+6 haftalığız şu 2 haftadır kasıklarım çok ağrıyo ve geceleri sancım oluyo bu sizce normal mi ☺️☺️
HappyEnd-88 Karman34 23+2 oldum bugün itibariyle kızçemle. Soruna gelirsek de 17+4 de başladım hissetmeye ve muhteşem bir duyguymuş Rabbim isteyen ve gerçekten anneliğini yapabilecek kişilere nasip etsin bu duyguları ☹️🥲