Beybix Karman34 yok canım kusma için ağır bi ilaç kullanıyorum onunla birlikte hiç bir ialç takviye kullanamıyorum yasakladı dr o yüzden hergün incir kayısı su ile idare etmeye çalışıyorum..
Karman34 Beybix allah yardımcın olsun kuru kayısı da iyi geliyor diyorlar ara öğün olarak birde onu tüket istersen inşallah kısa zamanda hallolur 🙏🏻
DenizCeylin Karman34 ilk gebelikte biraz geç hissediliyor diyorlar bende 19 da hissettim şu an 35 e yaklaştık
Merve2307 20 haftalıkken hissettim korona olmuştum ve karantinamın 4. Gününde hissettim🥹🥹 inanamadım önce gaz sandım sonra ellerimle yokladım tepki vermeye başladı en kötü dönemimde çok büyük moral olmuştu🥰🥹
Gmz28 İlk gebeliğim 17 de çoook minik hissetmeye başlamıştım pıt pıt simdi 22 yiz horon tepiyor icerde 😂
Gmz-gmz byzahtb bacakta bazen kas atarya öyle bir his akşam olmustu. Elma yemiştim bebekler elma yiyince mutlu oluyor çikolata ile 😊
Nazli-61 Lavinyaa8 bendede oluyor o elimi koyunca ve sırt üstü özellikle yemek yiyip yatınca daha çok hissediyorum ama ayaktayken hiç bide çok nadir otururken hissediyorum bi vuruyor çok hafif anlık 18. Haftamdayım heralde 1-2 haftaya anca tam hissederim
Lavinyaa8 Nazli-61 bende 18 haftadayim geçen haftadan beri öyle seyirme şeklindeydi bugün hafif vurmaya döndü yavas yavaş hareketler güçleniyor herhalde
Nazli-61 Lavinyaa8 evet evet benimde aynı 16. Haftamda çok minik minik Şuan 18deyiz tekme gibi hissediyorum özellikle elimi koyduğum yerde yiyip sırt üstü yatınca sizinde aynı mı
Beybix Karman34 amin canım çok teşekkür ederim rabbim hepimize sağlık versin inşallah ve zamanında sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah 🙏🌸
Sevinc_musti Karman34 inşallah yaa sağlıklı olsun yeter ki bişey istemiyorum doktor kontrolüme de 2 hafta var meraktan ölüyorum
Yagmurcmn Ajda_3452 doktorum baana 18 ile 20 de hissedersin dedi bekle mutlaka hissediceksin geceleri kendini dinle elini koy 😇
Benimennembirmelek Karman34 cnm eğer gaz varsa ondandır ben 16. Haftamda hissettim tesadüfen 😂bı sabah elim karnıma indi bı baktım yumurta gibi yukarı çıkmaktır bu ne ln dedim ilk tepkim bu olmuştu 😂genelde sabahları sırt üstü yatarken hissediyodum
Karman34 Benimennembirmelek ben her sabah bi yatıyorum sırt üstü 1 saate yakın yok benimki tembel bence 😂