Karman34 Kızlar 17+2 olduk ama tık yok hiç birşey hissetmiyorum çok gaz sancım oluyor bazen birde ondan dolayı şişkinliğim var acaba o mu etkiliyor anlamadım geç hisseden varmı ?
Beybix gozdetrhn seğirme denilen şey nasıl bir şey gaz hareketinden farkı ne herkes bunu soruyor söylüyor ama ben ayırt edemiyorum 😔
berfib gozdetrhn kasiklardami hissetiniz bende bi seyirme hissediyorm kasiklarda arada ama emin olamiyorum
Lavinyaa8 Nazli-61 bakınca göbek tık tık atıyor bende 17 den bu yana hafif hafif öyle hissetmeye basladim bir de elimi koyunca gezinme hissediyorum cok hafif ama atletsiz koyun bekleyin öyle
Aylin5550 Nazli-61 sabit hareket etmeden durursaniz eğer karnın alt tarafında pıt pıt atma hissedeceksiniz 🥰
Karman34 yanealakanealakaa ayy inşallah benimde 18 de başlar böyle meraktan ölüyorum insan bi korkmuyor da değil hissetmeyince 🤷♀️
Nur93 2.hamileliğim 16cı haftalarda hissettim şuan 18+4 baya hissediyorum sabit durduğumda pıt pıt vuruyo
2Meyve- Karman34 oğlumu tam vaktinde hissetmiştim ama kızımı erken hissettim 13 hafta bitti 14 haftada hissettim şuan 17+5 baya baya epey bı hissediyorum hatta bazen abartıyor 😅😅
sultankasmusti Karman34 benimde ilk gebeliğim 19 .haftada hisettim pıt pıt hareketlerini sonra sürekli hisettim şimdi 27 + 2 sert tekmeleri var cok heyecanli
Karman34 sultankasmusti maşallah inşallah benimde başlar o kadar heyecanlıyım ki hissetmek için 🤷♀️😅
Karman34 yaasemin evet olabilir ilk olduğu için karın kası kalınsa geç olabiliyormuş öyle okudum 🤷♀️
Ozlemiskndr Karman34 benim üçüncü ona ragmen 16 da hissettim ilkse veya karnın sıkıysa hissetmen geç olur
Karman34 Ozlemiskndr ilk gebeliğim haklısınız ihtimaller var evet inşallah biran önce başlarım hissetmeye 😂🫣
Aselsmoms Karman34 16da hissettim ilk 🙈 şimdi 26+4 olduk bazen canımı acıtıyor tekmesi 🤣 ilk gebelikse 20.22 haftalarda net hissedersin canım bazen 24e kadar bile uzayabiliyor süreç 🙈
Karman34 Aselsmoms abooo 24 müüü 🫣 korktum şuan o kadarı bulmasın yaaa merak ediyorum uyuyormu napıyor diye 😂 olmuyor böyle 🥹