kindersurprise Bülent tıraş tüp bebek yaptıranlar olumlu olumsuz sonuçlarınızı paylaşır mısınız? Önerir misiniz? Şehir dışından gidenler nerede konakladınız tavsiyelerinizi alabilir miyim? Bülent tıraş’ta Prp kök hücre yaptırıp sonuç alanlar var mı?
Tupbebekyolculugum22 kindersurprise üstte kalsın canım bende merak ediyorum ikinci denememi bülent tıraşta veya bahçecide yapmak istiyorum bende
Ceyda76 kindersurprise merhaba cnm ben Bülent hocanın hastasıyım daha önce bırcok merkezle görüştüm hem benden hem esımden yana skıntılar vardı esımın ameliyat olması gerektıgını söylediler ama Bülent hoca ıstemedı.Ondan önce 5yıl neler denedık çatlamalar rahıme çızık atılmalar her ay başka merkezde doktorlarla . Neysekı hocamız vesile oldu aşılamayı bıle onermedı direk yapalım dedı baya uğraştık 3 ay ama sonunda oldu .kök hücre prp ıcınde tavsıye ederım yaptıran sonuç alanlar var tanıdıklarım
mutlu__son1209 kindersurprise ben de Bülent hoca hastasıyım benden az yumurta çıkıyordu Bülent hoca iki kefe toplama yapalım dedi ilkimde toplama yaparken prp de yapalım ikimci toplamayı prpli yapalım dedi ilk toplamada sadece 3 yumurtam çıktı prp yapıldı 2 ay sonra ikinci prp sonrası olan da 8 yumurtam çıktı ilk tedaviden 1 ikinciden 4 embriyo donduruldu ikş aylık rahim dinlendirmeye geçtik transfere 15 gün kala kendiliğinden hamile kaldım hersey hazır transfere gidecektim prp etkisi olduğunu düşünüyorum konaklama olarak Çengelköy’de halamlar vardı orda kalıp karşıya geçtik arabayla
Gulkubra kindersurprise 4 yıldır tüp bebek tedavisi görüyoruz şu an hamileyim çok şükür bu süreçte çok araştırdım ama bülent hoca için duyduklarımdan sonra bedava yapsa gitmem bahçeci de öle hatta bi arkadaşım bülent hocanın hastasıydı 2-3 kz anca gördük hep asistanı bakıyo demişti yine de bu işler kısmet gerçekten ama ben araştırmalarım sonucında medical park göztepe nur hocanın ii si olduğuna ulaşmıştım biz mevcut merkezimizde denedik ama olmasaydı nur hocaya gidecektik ii araştırın derim dolardan dolayı maliyet çok önemli zaman önemli
kindersurprise Tupbebekyolculugum22 biz bülent tıraş ta karar kıldık gibi ama tek sorun nerde kalırız aslında istanbulda kalacak tanıdıklar var ama ben kimsede kalmak istemiyorum bu süreçte otel olsa çok çok bir maliyet çıkacak konaklama konusunda da yardımcı olacak şurası hem konforlu hem iyi fiyatlı diyen birileri var mıdır acaba
Ceyda76 Sehır dışından gıttım yeri geldi param otele kalmadı ılaclardan araç ıcınde uyuduğumu bılıyorum bazı geceler hersey evlat ıcın
kindersurprise mutlu__son1209 kesinlikle prp etkisi olabilir çok sevindim doktordan memnun kaldınız mı peki
mutlu__son1209 kindersurprise ben arkadaşlarım dediğim gibi Bülent hocayı iki kere gördüm ama onun dışında bakanlar doçent zaten asistan değil ve onlar muayne ediyo ama tedavi seyri Bülent hocaya danışılıyor
Gulkubra kindersurprise konaklma ücretleri oldukça yüksek günlük kiralık evler yada polis öğretmenler evi uyguna gelebilir istanbulda birçok yerde de var
kindersurprise Gulkubra @Ceyda76 canım sen ne düşünüyorsun bu konuda bülent hoca ile tedavi esnasında bir sıkıntı yaşadın mı hoca ile birebir görüşebiliyor muydun her zaman?
Gulkubra kindersurprise evet tüp bebek ile hamileyim maltepe üni has tedabi gördüm doktorum ümit hocaydı
Ceyda76 kindersurprise sunu soyleyeyım hocadan habersız hiçbir ıslem yapılmıyor mesela muayene oluyon cihazdan sonuçlar dosyaya yazılıyor hocaya gıdıyor bakıyor ona göre ılacı veriyor sana ulaştırıyorlar . Ilk görüşmede bütün tetıklerımı hoca ınceledı yapılacakları anlattı ara muayenelerım oldu hepsını hocaya gösterdiler ıletısım nosu var bısey olursa ulaşıyorsun hoca transferımı de ızleterek konuşarak yaptırdı ben oldukça memnunum oldukça babacan bı adam dalında da uzman