_edakrsu22 Rojinnur solda çoğu zaman bobregimin olduğu tarafta soldan bir vuruyor taa sağ bobregimde hissediyorum 31+5,😂
Burcuuuuu Rojinnur düne kadar kafası sağ tarafında usteydi tersti yani bu sabah kasığımda kafasını hisettim hastaneye gitmiştim doğru hissetmişim dönmüş beyefendi
kuzucumoglum Rojinnur yarın 30 olcam aşağıda hissediyorum vala sanki çıkacak gibi orda dönüyor çok kotu oluyor
Rojinnur Huriyeemre oynuyor yani sürekli demi? Ne zaman çıkacak tam olarak yukarı kimisi kaburgama baskı yapıyor derken daha ileri ki haftaları mi kastediyorlar acaba?
Rojinnur Huriyeemre oynuyor yani sürekli demi? Ne zaman çıkacak tam olarak yukarı kimisi kaburgama baskı yapıyor derken daha ileri ki haftaları mi kastediyorlar acaba?
Rojinnur _edakrsu22 aşağıda hissettiğiniz oluyor mu hiç, afedersiniz idrar yaparken çıkacak gibi hissediyorum bazen 🥺
Rojinnur Burcuuuuu ya bende kestiremiyorum artık hergun her saat başka yerde hissediyorum anlayamiyorum😀
Rojinnur kuzucumoglum kesinlikle, yürüyüş VS yapabiliyor musunuz egzersiz durumu zor oluyor mu size de
_edakrsu22 Rojinnur yapmıyorum çünkü çok haraketliyim evde hiç oturmuyorum akşama kadar diyebilirim 🤷