Marifetliparmaklar İlk cips aşermiştim 5 gün falan kimseye denedim zararlı diye ama sürekli aklımda sonunda alıp yedim şimdiler de şalgam
Beyzats 1prensannesi_ 37 haftalik hamileyim yazın hamile olmak kadar güzel bi şey yok hayatimda bu yaz kadar yediğim meyveyi hiçbir zaman yemedim😅😅
TGBDMRLP Ilkesmomy hadi ya ben hiç görmedim adını da unutuyorum ya sürekli hiç burda olabileceği aklıma gelmedi 😅
SevilArs1 İlk önce çok hafif yanık, kavrulmuş buğday aşermiştim. İnanılmaz canım istiyordu. Bulduğum da avuç avuç yemiştim resmen. 😋 Bu sıralar inanılmaz derecede yoğurtlu mantı çorbası istiyorum. 😭
omrumm Benim canım buz istemişti sonra da buzlu dondurma, aradık bulamadık evde limonatayı dondurup dondurup emdim 🥲 birde mevsimi olmamasına rağmen kayısı aşerdim yiyemedim malesef 🥺
Bade0022 Elifcimmm ben canım oğlum olacak gebelikten çnce tarlı aşığıydım şimdi ağzıma sürmüyorum hep eksi ve tuzlu limon yiyorum bol bol
FatosNazim53 Aselyusra Çok da güzel aseriliyor valla. Elimin altında sürekli bulunsa her gün yerim. Ama bulunduğum ilçe de hamburgerci yok. Yemek için merkeze gitmem lazım. Bir kere yedim maalesef.
Ebrukunkul mysweetbabyy ahh bende bi ara çok aşerdim valla içtimde günlük iciyodum yani çok canım istiyodu yani doktora filan da sormadım internetten araştırdım zararlı mıdır diye baktım İnternet diyor fazla içilmesi zararli bende içtim valla
mysweetbabyy Ebrukunkul normal yemekleri bile tuzsuz Yemen gerektiği için içmiyorum cnm yoksa faydası vardır zararından cok
Tugceasel21 1prensannesi_ Kokorec aserdim hic yememistim kizimda nerdeyse hic bisey asermedim ama bu hamileligim cok farkli
Zisan21 Ekşi erik ve aşırı yiyodum inşallah erkek bebek olacak bekliyoruz tabi önemli olan sağlıklı olması 😇🥰💙👶🏼