Tugba4268 1prensannesi_ ben kokarece aş erdim bir de bir tiksinirim sakattadan nefret ederdim yiyenlerden de .yedim bir de işin ilginç yanı bayıla bayıla yedim😂😂
1prensannesi_ Tugba4268 bu lohusalık neler yedırdır bıze kım bilir bende hıc yemedım balık kkokorec mıdyee kelle paca vs hic aşerirmiyim bılemem🤣😂
FatosNazim53 1prensannesi_ 15 haftaya girdik an itibariyle 😊 ve az önce burnuma kelle çorbası kokusu geldi be sarımsaklı sirkeli 😱
Mlke95 1prensannesi_ bir akşam yemeğinde pilav yerken aklıma turşu gelmesi … ertesi gün hemen aldırdım 😁😁
HappyEnd-88 1prensannesi_ Turşu ( evde turşu bırakmadım) 😅 Ayva Mumbar dolması ( 2 tabak yedim bulur bulmaz ) Kuru dolma ( bunda ağlayacaktım neredeyse mutluluktan yedikten sonra ) Çilekli pasta 🤣
Ayse12__ Ben parmesan peyniri aşermiştim sürekli parmesanlı makarna yiyordum 😅 aşerdiğimi şimdi anlıyorum tabii 🙈
Meli21 1prensannesi_ üc ay icinde limon üc aydan sonrada hergün nar suyu nar yedm yemeden yapamadm ama gecdi o krizim bir ay kadar sürmüsdü hahshshs
1prensannesi_ zynp-bs94 bende gunde 2 tane kocaman kocaman yedıkten sonrada aklım dolaptakınde duruyor🤣🤣🤣🤣 bu arada 101 12.95 tl di bugun mıgros gıttım 3.69 rasmen bedava
hambostanimEymen 1prensannesi_ karpuz üzüm gece uyurken eşimden salatalık istemişim uyurken yemişim Frenk inciri aşerdim şimdi de hamburger canım çekiyor😂😂😂
Ceren064 1prensannesi_ canım hamilelikte Ayva yiyince gamzesi olur diolar ben 21haftada yedim olurmu acaba
ecemhurmetli 1prensannesi_ ben iskendere ve sarmaya aşeriyorum şu anda bide yoğurt çorbası 11 haftalık olduk🥹
Defneninannesi- Off 2. Hamielligim ikisindede ayva aserdim 4 aylikken ikiside ne hikmetse ikiside mevsimine denk gelmedi 1 ay sonra acısını yedimm