nilsmomy Daffyy he işte bir de halıları yıkamaya vereceğim şimdi su gelir kirlenirse içime dert olur😂
Daffyy muallimehanimmom5 ebeveyn banyosu olan tarafta yatmak mantıklı sanırım en azından bir adımlık yer ıslanır gibi geldi😅
-Eflatun- Daffyy evet evet tam olarak yatakda yan yatarken arkadaşımla mesajlaşırken suyum geldi yan yattigim için yatağa geçmemişti çok şükür 😁
Daffyy -Eflatun- Allahtan hamilelikte hep yan yatıyoruz bunu da beynimin köşesinde dipnot olarak tutayım ben😅
Daffyy ilosmoms gece defalarca lavaboya gidiyorum lavaboda değilde yatağa geldiğim an olursa çok kalbim kırılır 😅
ilosmoms Daffyy 😂 korkma canım su gelince hemen çocuk gelmiyor ben öyle havlu serdim uyudum sabah kalktım kahvaltımı yaptım hastaneye gittim öğlen sonraki gün doğdu bebiş
Daffyy Baymehal yatağa 8 tane falan çarşaf sereceğim herkesin yatakta gelmiş nerdeyse hastaneye giderken de onları makineye atmadan gidersem hep onları düşünürüm gibi geldi😊😅
Daffyy Esraliiii çatı muaynesinden sonra birde bunu duyunca başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi oldu şuan😊
Daffyy Nesli3504 içtiğin su değil sonuçta ıslaklık ayrıca normal su bile olsa kokar kuruyana kadar içinde
Daffyy Kaahvelii aa herkesin suyu farklı demek ki kova alıyım yanıma ıslaklık hissi deli ediyor beni tamamen bitene kadar beklesem evde doğurur muyum aceba
Kazimovajale Yaaa demekkki bu sizinde akliniza geliyomuş biz şukur bugun 10 haftalik olduk .sağlikla kucamiza alayiz İnşəAllah .ve benimde en baştan aklimda osoru var ya uyudum yerde suyum gelirse ya uqun olmadiği yerde gelirse.diye
Daffyy Kazimovajale Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah😊 şimdi sen böyle yazınca da koltukta uzanırken gelirse korkusu geldi niyeyse. Göbeğimden kalkmam da çok zor oluyor penguen gibi. Heryere örtü serip oturucam😅
Daffyy Serkansemacit suyum gelecek duşa gireceğim hazırlanacağım makyajımı yapacağım falan planlara bakar mısınız. Ama asıl olacak olan suyum gelecek duş alıp hastaneye koşucam gibi geliyor😅 gece zaten çok kalkıyorum ben sonra tam yatayım diyorum eşim namaza kalkarken uyanıyorum gece uykum sıfıra yakın😅